anandi -> RE: ODNOS - koliko često (2.10.2015 9:31:17)
|
Dobro jutro drage moje, evo da se i ja napisem stosta Trenutno sam bez sexa 21dan, i mogu vam reci hocu da izludim [sm=smiley36.gif] U braku sam 6 godina i na sex se ne mogu pozaliti. Kao i kod svih na pocetku je bilo skoro svaki dan, a vremenom se smanjivalo, svaki 3dan pa jednom sedmicno pa nekad svake druge sedmice, al u konacnici kad se bacimo u akciju nemam rijeci mm se max trudi oko mene. Malo cu detaljisat iz razloga da bih vam rekla sta osjecam, jednostavno imam potrebu da nekom kazem Nazalost jos nemamo djece, nesto nam se ne da[sm=smiley13.gif] al aBd bit ce[sm=bravo.gif] U prve tri godine sex za deset, naredne dvije javlja nam se zelja za djetetom i tu pocinje hodanje po doktorima, pregledi,nalazi i hvala bogu sve ok ali imam osjecaj da nam se sex sveo na dan D kad je ovulacija, odnosi su sve tempirani...Opet ne mogu se pozalit, kad vec moramo da tempiramo odnose izvedemo to na salu. Tako da sam pocela mjeriti bazalnu temp i tu se uvijek zezamo sta kaze graf, kad je dan D, ako se neko od nas pozali sto nema nekog vremena seve, uvijek drugo dobaci udi na graf on ima zabiljezeno [sm=smiley36.gif] Zadnju godinu mm je cesto zbog posla odsutan, zna da ne dode kuci i po 2 mjeseca i sta da radi nego da se postuje [sm=smiley36.gif] Kad smo kod postovanja (mastrubacije) jedne prilike sam usla u kupatilo i zatekla mm kako mastrubira pod tusem, ostala sam sokirana, bilo mi je smijesno da sam stajala i gledala a on me nije ni skonto da sam usla... u jednu ruku mi je bilo krivo da se postuje a ima 10 godina zenu mladu i pored mene zive koja nikad ne odbija sex, al sam se brzo smirila i zazmirila na jedno oko jer je to sasvim normalno, bolje da se sam postuje nego da ode kod neke, zar ne? E sad dolazimo kod problema, koji je mozda samo u mojoj glavi[sm=smiley36.gif] Prije 25dana imali smo porodicni problem gdje sam se zakacila sa svekrvom a i sa njim i nismo komunicirali 10 dana, samo po potrebi, hoces jest?hoces kafu? i to je to.Kad hocemo leci ritual nam je pusa,laku noc,volim te (mozda je malo smijesno i djetinjasto al tako smo naucili jos dok smo se zabavljali i tu smo naviku prenjeli u braku) sad toga vise nema [sm=smiley19.gif] Ta svada koja je izbila rijesila sam sa svekrvom a i snjim razgovorom i evo 15 dana sve vise i vise komuniciramo al puse a kamoli sexa ni na vidiku. Primjecujem u zadnje vrijeme da se cesto postuje pod tusem, a ja jadna cekam ko ozeblo sunce, i vec mi je pocelo uzasno ici na zivce to njegovo ponasanje. Sacekam da zaspi i podem plakat i skontam mozda da ja prva pokrenem incijativu. Prije dvije noci ode on da se kupa i nikad izaci, stanem pred vrata i cujem ga da se trlja i stanem i kontam sta da radim, plamenice su me obuzele, nit da udem nit da se pravim luda. Hajde reko uci cu kad imam sta i vidjet [sm=zz_frown.png] pridem do kade a on se okrece da ne vidim i pitam ga ti se to postujes a on aha. A ja njemu kad cemo se mi sexat, kaze on kad ugrije (nije nam jos bilo pusteno grijanje, al to nije razlog jer smo se sexali i proteklih godina u zimskom periodu) pogledam ga i okrenem se i izadem iz kupatila. Iskulirala sam, nista nisam prebacivala. Evo jucer pusteno grijanje, vruce u stanu, a on nista. Da ne bude zabune, nismo se bas neprimjetno udaljili jedno od drugog vec mm radi eksperiment za disertaciju i dolazi kuci navecer. Na poslu je do 4h od 4 do 8-9h u labaratoriji (u lab odem i ja da mu pomognem jer smo iste struke) ovakav tempo mu je vec 2 mjeseca i bit ce jos mjesec tak da vjerujem da je mrtav umoran i nije mu sad do sexa i gnjavaze sa mnom. A ja opet u stanu sama, imam jos jedan ispit i od dosade pocela sam sebi neke crne misli navlaciti. Kad razmislim mislim da pretjerujem, sta vi mislite? Danas je na putu i doci ce kasno pa kontam sutra ce biti slobodan pa da nabacim u jutro kakve krpice i da ga zaskocim [sm=smiley36.gif] hahaha cisto da ispostuje bracne duznosti... Ne znam ili da ga pustim i cekam da on meni pride?[sm=zmeden.gif] Ne mogu vam opisat kako sam ga pozelila Izvinjavam se na ogromnom postu, i molim vas recite svoje misljenje
|
|
|
|