Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni je bolje da ne spominjem otkad se nisam poseksala. Za mm ne znam, da je svratio negdje ne vjerujem, jer i radimo skupa, ali kakva je susha, bi ga i shvatila.. Jbg, nije svako ni zdrav ni prav, nit bez problema.. ALi vi sto jeste, svaka vam cast, uzivajte
ja sam ozbiljna... mislim da je rijetko ko otvoren da prica o ovome.. a ovdje mnogima trebaju razno razni savjeti.. ja vidis nikad ne bi svoj brak odzati sexom uginuo bi ali nikad se ne zna mozda mi bude potrebno... kad se zasitimo...i onda ja fino kod vesele u savjetvaliste i rijesim problem
< Poruku je uredio tajra26 -- 21.2.2014 22:55:33 >
ja vidis nikad ne bi svoj brak odzati sexom uginuo bi
pa ne održavaju ga svi sexom, neko kuhanjem, dodvoravanjem svekrvi, njegovim prijateljima, razgovorom, zajedničkim odredjenim drutvenikm aktivnostima itd al je najsigurnije održati ga sexom
sve drugo nije toliko moćno kao sex
< Poruku je uredio veeseelaa -- 23.2.2014 17:18:24 >
Ja i muz smo skoro 4 god. U braku on je stariji od mene 14 god i desi se da nemamo sexa skoro 2 mjeseca. On nikad nema volje a i kad ima sex traje par min . i gotovo .. Nisam tip osobe da prevarim ali volim sex uzivam u tome ima li kakava metoda da promjenim sta ??
Ja i muz smo skoro 4 god. U braku on je stariji od mene 14 god i desi se da nemamo sexa skoro 2 mjeseca. On nikad nema volje a i kad ima sex traje par min . i gotovo .. Nisam tip osobe da prevarim ali volim sex uzivam u tome ima li kakava metoda da promjenim sta ??
Blago vama pa se možete sexati, barem ponekad. Ja ću dobro upamtiti kad sam zadnji put... Imala 2 puta krvarenje , završila na Gradini i dr. mi STROGO zabranili sexanje i slične aktivnosti . A tako mi fali Čak sam dragog počela sanjati, da ne pričam kako Ko će izdržati do marta iduće godine
Eh, Galicia draga, ni to ne smijem Nije poenta u sexu, već orgazmu. Ne smijem izazivati kontrakcije maternice. A meni je fatanje ili sexanje bez orgazma gore nego da nista ne radim Izvinite sto sam ovako direktna, al'' sam bas "zagorila" Samoj sebi sam smijesna!
U prvom trimestru nismo smjeli zbog hematoma, a hormoni divljaju. U drugom trimestru kad smo dobili zeleno svjetlo, nekakav se strah uvukao u kosti pa je bilo rijetko i nespretno oprezno. A onda kad je stomak narastao nije dolazilo u obzir. Jednom sam zapazila kako mi se sam uterus miče tijekom odnosa i zgrozila sam se Sad kada je mala beba tu, treba se poklopiti mali milijun faktora- da ona cvrsto spava, da smo oboje raspolozeni, voljni, da je horoskop dobar.... ...i to se svede na par puta mjesečno. I tako je najbolje, muž nije neki sekso pa da traži i nasrće kad se meni ne da. TO po meni nije sex a najmanje vođenje ljubavi. TO je onda iznajmljivanje da se po njoj drlja. Bolje kvaliteta od kvantitete.
MesCini da se ove zeMske boje da im muzic ne svrati negdje ako ga ne poseksaju svaki dan buhahahahahah
ja ne, prosto nemam konkurencije il sam umislila
ja se bojim da ja negdje ne svratim
meni nije jasno , cula sam /procitala vise puta da zene (neke) sex smatraju da s time udovoljvaju partneru , ja vala kad se radi o sexu udovoljavam sebi a valjd ai on sebi hahahaha , nikako ne mogu da shvatim taj stav o tom sexu cuj kao ja se bojim da ga ne izgubim pa se sexam s njim stalno , jebo sex ako mislis da cinis nekome uslugu ono ti nebi ali zazmuris dok on odradi da bi bio zadovoljan . I da brak ne zavisi od sexa al ebo brak bez sexa sta je , pa makra dok smo mladi i dok nam se moze :)) .