Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ooo cestitam draga :) a mogla bi se i ja pridruziti ovoj listi :)
Termin 16.12
A tu ste , generacijo 2008. Uglavnom, pratimo se, 2014.aBd. Mi vas čekamo, nećemo biti puno starije moja Zara i ja. Od vam želim laganu laganu trudnoću i zdravu bebaru
Čestitke i svim ostalim budućim mamama
Hvala draga :) bas smo se nasle opet u istoj generaciji :)
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
Još jedna nova mama da se pridruži veseloj skupini.... Mi stiužemo aBd krajem septembra, kažu 29.09.2014 :)... Na zadnjem UZ smo guzu okrenuli pa i dalje ne znamo pol
Još jedna nova mama da se pridruži veseloj skupini.... Mi stiužemo aBd krajem septembra, kažu 29.09.2014 :)... Na zadnjem UZ smo guzu okrenuli pa i dalje ne znamo pol
Dobro dosle Lananini i Mamma_ aBd i ostatak trudnoce da prodje uredno :)
Pridruzi nam te se i u razgovorima u ocekivanju bebe :)
Draga Lananini, vidim da nam je samo dan razlike, meni je termin 30.9. Mada imam osjećaj da će moja curica malo požuriti. Dođi nam na temu na kojoj se družimo... Razgovori u ocekivanja beba -Juni
Ilhana zanci seka ce dobiti baru bas lijepo neka je sa srecom