|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Povratak na posao
16.1.2010 12:17:25   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ja sam bila na odmoru ovu sedmicu, ne znam kako ću u pon. na posao user posted image user posted image

Enisa, i ja sam oko Nove uzela godisnji, i bas mi je bila trauma opet na posao, ako ti je ista lakse Uma je super podnijela. Haha, ja se nekada ponasam kao da ona ide na posao, a mene teta cuva! Dobro je da ipak nju cuva.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 201
16.1.2010 15:47:26   
ena23
Ja danas bila malo na vani- setala, u sopping itd, jedno 3 sata, kad sam dosla kuci ne zna se ko se vise smijo i cico- ja ili on... pozelio me dusa moja, a ja ga drzim i grlim i onda mu ponudila siku- hoceeee!!! (a mali drzo strajk zadnja dva dana) i onda kad je on zaspo meni suze same navrile- kako cu ga ostaviti citav dan 1. februara??? 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 202
16.1.2010 20:42:58   
škorpija

IZVORNA PORUKA: ena23

Ja danas bila malo na vani- setala, u sopping itd, jedno 3 sata, kad sam dosla kuci ne zna se ko se vise smijo i cico- ja ili on... pozelio me dusa moja, a ja ga drzim i grlim i onda mu ponudila siku- hoceeee!!! (a mali drzo strajk zadnja dva dana) i onda kad je on zaspo meni suze same navrile- kako cu ga ostaviti citav dan 1. februara??? 

Ena stvarno ne znam šta da ti kažemuser posted image user posted image user posted image , prerano si morala na posoa i prerano počinješ raditi puno radno vrijem, ali šta se može, djeci pored ljubavi treba toliko stvari a roditelji su dužni da im obezbijede najbolji mogući život, svi balansiramo na ivici

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 203
16.1.2010 21:10:27   
ena23
user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 204
18.1.2010 0:23:33   
ena23
Smijem se i smijem i smijem- jer ako se prestanem smijati pocet cu plakati.

Sutra dolazi teta cuvalica da se uhoda.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 205
18.1.2010 0:26:25   
Anoniman
Draga Ena, hajde da se skupa smijemo.... user posted image user posted image user posted image user posted image Valja sutra na posao nakon 9 dana sa djecom.... user posted image Duša me boli, najradije bi dala otkaz i rodila još jedno dijete, ludila sa njima user posted image , hodala u trenerci i kukala na RR user posted image user posted image
Ma pukla sam 100%!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 206
18.1.2010 0:32:49   
ena23
joj priije godinu dana da mi je neko reko da cu sama od sebe zeljeti da budem domacica i po vas dan sjedim kod kuce i buljim u djecu poslala bi ga u ludnicu.... a sad se pitam sto je svjet doso do tacke da i zene moraju raditi ako hoce  normalan zivot user posted image

sto se ismijasmo ha?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 207
18.1.2010 8:00:47   
delly
user posted image ja zavrsajem sa porodiljnin 18.06 user posted image user posted image i tad muz odma dobiva svoje jedno 2 mj i vise pa se toliko i nesikiram jer ce on biti sa njom i dolazice mi svaki dan na posao user posted image mora inace ce biti svastauser posted image . iskreno muka mi dode i slabo kad pomislim da cu na posao tako brzo user posted image user posted image oduvjek sam voljela raditi i biti u poslu ali sad bi samo sa njome bila. user posted image ja krajem 6 mj na posao jedno 2 sedmice pa odosmo na ferije jedno 4 sedmica pa se vracamo ,muz na posao,ja na posao a mala u vrtic user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 208
23.1.2010 20:31:28   
škorpija

IZVORNA PORUKA: delilah

user posted image ja zavrsajem sa porodiljnin 18.06 user posted image user posted image i tad muz odma dobiva svoje jedno 2 mj i vise pa se toliko i nesikiram jer ce on biti sa njom i dolazice mi svaki dan na posao user posted image mora inace ce biti svastauser posted image . iskreno muka mi dode i slabo kad pomislim da cu na posao tako brzo user posted image user posted image oduvjek sam voljela raditi i biti u poslu ali sad bi samo sa njome bila. user posted image ja krajem 6 mj na posao jedno 2 sedmice pa odosmo na ferije jedno 4 sedmica pa se vracamo ,muz na posao,ja na posao a mala u vrtic user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 209
25.1.2010 9:06:28   
Mya_81 RR
Delilah user posted image user posted image

Joj, 6 mjeseci je tako malo...a kod vas gore su jaslice sigurno bolje nego ovdje?!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 210
25.1.2010 13:51:02   
bebita
Evo se javljam sa posla, danas prvi dan, a radno vrijeme do 17.30 user posted image . Ima li jos neko da je ovog baksuznog ponedjeljka poceo raditi? Evo cu izaci da ga podojim, pa onda nazad na posao. Jooj kad ga sad izgnjavim i izljubimuser posted image

Dean 07.08.09.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 211
25.1.2010 14:27:25   
Mya_81 RR
Radiš do 17.30 user posted image user posted image user posted image  

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 212
25.1.2010 15:21:34   
bebita

IZVORNA PORUKA: Mya_81

aha user posted image , ali ima ovdje mama da rade i nocne, u smjenama su pa kontam hajd ako mogu one i ja cu s pjesmom.

Dean 07.08.09.

Neposredna veza do poruke: 213
25.1.2010 15:57:37   
Nedi
bebita user posted image user posted image teško je prvih dana a kasnije postane rutina

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 214
25.1.2010 16:13:56   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: bebita

IZVORNA PORUKA: Mya_81

aha user posted image , ali ima ovdje mama da rade i nocne, u smjenama su pa kontam hajd ako mogu one i ja cu s pjesmom.

Znam, ali mame iz nocne mogu malo odspavati i onda cijelo popodne imati za sebe i za druzenje s djecom...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 215
25.1.2010 17:12:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedi

bebita user posted image user posted image teško je prvih dana a kasnije postane rutina

Ja evo skoro 2 mj. radim i još mi nije rutina user posted image user posted image
Biće brzo, biće nadam se....... Srce mi puca, mada moram biti iskrena, na poslu se fizički odmorim od njega ali....... fali mi opet, đaba!

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 216
25.1.2010 18:48:14   
ena23
IZVORNA PORUKA: bebita

Evo se javljam sa posla, danas prvi dan, a radno vrijeme do 17.30 user posted image . Ima li jos neko da je ovog baksuznog ponedjeljka poceo raditi? Evo cu izaci da ga podojim, pa onda nazad na posao. Jooj kad ga sad izgnjavim i izljubimuser posted image

moj sin je smao mal omladji od tvog, a meni je radno vrjeme od 8 do 17 i pocinjem raditi sljedece sedmice. evo danas isla da odjavim porodiljsko i na poso da vidim sta ima... kad sma vidjela onu zgradu fino mi doslo da placem ... haj da ja i ti budemo jedna drugoj podrska??? meni je sada uzasno potrebna a vidim i tebi?

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 217
25.1.2010 18:51:53   
Anoniman
ena ,i svim drugim mama koje rade saljem punoo podrske user posted image user posted image
bas mi je zao,sto morate tako rano pocet raditiuser posted image kod mene rodica u inostranstvu porodila se bebi 4mjes.i nece radit do god.da je bogdo i kod nas takav zakon!!!
Nedajte se uz vas smouser posted image user posted image bit ce pilici mali dobro!!!

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 218
25.1.2010 18:54:03   
lirio
IZVORNA PORUKA: ena23

joj priije godinu dana da mi je neko reko da cu sama od sebe zeljeti da budem domacica i po vas dan sjedim kod kuce i buljim u djecu poslala bi ga u ludnicu.... a sad se pitam sto je svjet doso do tacke da i zene moraju raditi ako hoce  normalan zivot user posted image

sto se ismijasmo ha?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i sama sam ti takvauser posted image user posted image user posted image ...joj, ni meni se ne ostavljaju bebiji moji, baš bi bila samo s njimauser posted image user posted image user posted image ...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 219
25.1.2010 18:55:30   
mamaajna
ena a zasto moras tako rano na posao,i sto odjaljujes porodiljsko.ja pucam godinu po cjenu otkaza,prvo djete sam ostavila s 6 mjeseci jer je zakon tada takav bio,i znam sta sam sve propustila.OVO NEDAMuser posted image user posted image user posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 220
25.1.2010 18:58:19   
Mya_81 RR
Ena, sretno i da privikavanje bude što bezbolnije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I moja prijateljica počinje u ponedjeljak. Trebala je imati godinu dana, ali je zvali ranije i jadna hoće poluditi od muke, ali nema izbora user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 221
25.1.2010 19:16:09   
ena23
Ma drage moje znam ja da se samo mora umrjeti, ALI... da bi kupila stan po jako povoljnoj cjeni moram dignit kredit, da bi ga mogli otplatiti moramo raditi i ja i muz... ako sada napustim poso Bog se pito kad cu u ovoj zemlji ga ponovo naci ovako dobrog (nije naporan, kancelarijski poso u jako zdravom okruzenju a ugovor mi istice u martu, doso novi direktor, da bi ga ubjedila da mi produzi ugovor mora me upoznati bar jedan mjesec) a i pitanje je hoce li nam ikada vise ovako povoljno ispasti stan (preko stele ali se ne da odgoditi za godinu)... dakle, nema druge nego raditi...

hvala vam zene moje drage za svaku lijepu rjec, da Bog da vam se vratila jos sto puta bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 222
25.1.2010 19:17:57   
mamaajna
MA MENI ZAO BEBACA,SRETNO NA POSLU

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 223
25.1.2010 19:21:54   
ena23
a tek meni kako ga je zao.... ubijam se evo mjesecima ali je ringeraja jedna predivna porodica i znam da cu ovdje uvjek naci rjeci utjehe.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 224
25.1.2010 19:48:32   
škorpija
Ena raditi se mora, ja to uvijek ponavljamuser posted image , osim majčine ljubavi bebaću treba i krov nad glavom, i hrana i dojeća i puuuuuno toga. Biće to sve ok, držima vam figeuser posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *