Skvo RR -> RE: Alergija u trudnoci (12.1.2012 14:48:43)
|
prenos postova IZVORNA PORUKA: yasemin izvinjavam se ako tema već postoji. prije 7 dana sam dobila temperaturu do 38,5 C grlobolju i sinuse koji se inače redovno aktiviraju u ovo doba godine , 15 sam nedelja trudnoće i doktor (ginić) mi je dao cefabos da pijem 8 dana 2 x2 sinoć sam završila terapiju , a jutros mi se pojavila alergija na lijevoj ruci lakat i dlan (ako kad se ožarite žarom) i ntekli su mi očni gornji kapci , sinoć sam dobila i injekciju progesteron depo koju primam na 7 dan , te sa pil dobrston 3x2 , sd mi je smanjen doza na 3x1 7 dana , te nakon toga 2x1 7 dana te fala Bogu prestajem s njim. pijem još Mg 2x1 i natal complex, telefonom sam se čula sa ginekologom koji mi je rekao da je alergija najvjerovatnije od cefabosa te da stavljam obloge od borne kiseline ako je ko od forumašica imao slično iskustvo molim da pomogne?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] IZVORNA PORUKA: taurus ti si terapiju završila, tako da će se i ospi povući uz obloge možeš piti i kalcij sa vitaminom c (calcium vita c) za alergiju
|
|
|
|