*SunShinE* -> RE: Mame dvije (+) djevojcice (5.11.2015 19:59:07)
|
Evo i ja da se upisem ovdje. Presretna i preponosna [sm=smiley1.gif] Zelje sa prvom trudnocom su bile da bude prvo pa musko, ono po naski, a ja prizeljkivala djevojcicu i dobila je [sm=smiley36.gif] Sa drugom trudnocom je bilo tipa imas djevojcicu pa nek sada bude mudonjica, a ja prizeljkivala svojoj princezi sestricu i najbolju drugaricu i dobila je [sm=smiley36.gif] Rado bih jos djece, barem jos dvoje ali ne da bih ganjala musko vec sto volim djecu i velike porodice, a naravno bila bih presretna i musko da rodim, sto da ne, ko jos ne zeli ono sto nema [sm=smiley1.gif]. Znam da ce vjerovatno biti komentari tipa da ganjam musko, ali ja ganjam djecu [sm=nosecka.gif] samo da mi budu ziva i zdrava [sm=smiley1.gif] Sto se tice sestrica, divne su [sm=smiley1.gif] Jest velika razlika, 4godine, ali starija je od samog trenutka kad je saznala za trudnocu bila odusevljena i od prvog momenta je samo seka solazila u obzir [sm=smiley1.gif] Kad se malena rodila u sve sam je ukljucila, mijenjanje pelena, kupanje, presvlacenje, igranje... Malena kako raste sve je veci davez pa bude malo i "Mama nosi ovo svoje dijete", i vriske i galame, al opet smo dobre, bas se vidi da se vole [sm=smiley1.gif] Karakterno kao i fizickim izgledom su totalna suprotnost, ni u snu se ne bi pomislilo da su sestre [sm=smiley36.gif] a i trudnoce su mi bile potpuno razlicite [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|