Visnja RR -> RE: Moj zaručnik mašta o trojci sa mojom prijateljicom (1.6.2013 17:49:54)
|
IZVORNA PORUKA: amelicameli Kunem se da nije izmisljotina, mozgala sam gdje da se javim, sta da radim, jer sam vec sve zivce i sve rijeci istrosila sto se njega tice. MIlion sansi mu davala i opet ispadala najgora. Dosta mi je vise toga, neke stvari nikad necu shvatit i ako cu zbog toga ostati sama do kraja zivota, e pa neka. Ovdje sam se javila iz razloga sto je dopusteno ovakve stvari iznositi i jer znam da su u pitanju vecinom sve zene koje su u braku, pa me zanima je li njihovi muzevi imaju takve mastarije ili su kao djevojke dozivjele nesto slicno, je li to normalno itd. On sad i kada bi pristo da meni vise ne pominje te mastarije, ja ne bih mogla vise zamisljati brak sa njim i djecu, jer bi se stalno pitala o cemu on razmislja, kako posmatra moje drugarice itd. Sve ovo me razocaralo, osjecam se kao gubitnik, toliko utroseno vrijeme, oprastanja, davanja lazne nade sebi da ce sve biti bolje, ali koliko god boljelo sada znam da nikad nece biti bolje [sm=smiley19.gif] Hvala vam svima na savjetima, bilo mi je zanimljivo citati i vase sale, nasmijale su me.[sm=smiley1.gif] ti si očito nesretna s tim svojim vjerenikom... a nije smak svjeta ako se raziđete... bolje da budeš neko vrijeme sama nego sama u troje ... toliko se ljudi razvede nakon bezbroj godna zajedno, poreddjece,ili ljudi umru pa se život nastavlja... zašto raskid smatraš tako tragičnim... kakva bona samoća.. cjeni se sebe, svoje želje i svoj život....
|
|
|
|