vrteška života -> RE: Azoospermija (22.10.2013 22:29:48)
|
Pozdrav svima, Evo jos jedne azoospermicarke :))) Naime nedavno smo otkrili sta je uzrok "nezatrudnjivanja" a to je azoospermija...U prvi mah sok, sve ppotonulo, muz ostao bez teksta, ja takodjer...Kad smo se pribrali otisli smo u Bahceci i ponovili spermogram i naravno ista situacija..Odmah su me zakazali za konsultacije sa dr. Emre-om koji je by the way divan i jako susretljiv.Obzirom da sam ja isla sama, muz se potrefio da je van Sarajeva i nije bio u mogucnosti doci sa mnom, dr. je na osnovu moje price (ozirom da je on tu jos sutra a dolazi u novembru) nalozio da odradi one standardne nalaze , fsh, testosteron , genezu i to...Sljedeci potez je to pa konsultacije s njim u novembru...Ja sam bila direkta i rekla da necu okolo kole nego ima nema, ako ima nade odmah na tesu i icsi, samo molim Boga da bude bilo sta "tamo dole negdje sakriveno" makar jedan spermicak....Ako ko ima iskustva da podijelimo rado cu cuti svaki savjet, komentar, iskustva (pogotovo u Bahceciju)... [sm=smiley31.gif] sve.........
|
|
|
|