Zelimo_bebu -> RE: Azoospermija (24.3.2014 13:57:28)
|
Kikitown ja sam prvo mislila da idemo Balicima u Tuzlu, medjutim stupila sam u kontakt sa doktorom Poljakom iz Split i poslala mu nalaze, odgovorio mi i rekao da ako se odlucimo za njih da odmah idemo u postupak, jer kod nas se nema sta zalediti, ja sam zadovoljna sa onim sto sam cula od njega, svakako mislim otici i na razgovor prije nego se odlucimo,,,i dole je postupak jeftiniji nego kod nas u BiH..10 000kn je postupak sto je prihvatljivo...ja sam studirala o njima, cula dosta zenica koje su zadovoljne s njima, pa sad smao novce prikupimo i ako Bog da iduca godina je nasa,...mislili smo mi ovu godinu, ali nam se isprijecilo nesto pa necemo moci, ali ni iduca nije daleko...dokle ste vi stigli??? Amela ja poznajem par parova koji su uspjeli prirodno zaceti ali nakon operacvije varicoocele, e sad sigurno ima i onih koji su supjeli i sa variccocelom, ma cuda se desavaju...poznajem zenu koja se sa dijagnozom azoo ostala prirodno trudna... boss gdje ste vi bili u postupku, na kojoj klinici?
|
|
|
|