enaaa -> RE: Azoospermija (23.2.2014 12:16:53)
|
Da se i ja ovdje javim[sm=smiley1.gif] Magnolie draga, ja sam čitala da su kod tm nađeni spermatozoidi u brisu uretre[sm=smiley1.gif] Isto je i kod mm, samo što mm nije još nikada radio s-gram...Kod nas je problem što mm kada je odlučio da ga uradi, plivača nikako nema[sm=smiley13.gif] negdje su pobjegli[sm=zmeden.gif] Na početku braka, dok smo se čuvali bilo je, a sada ništa ne izlazi[sm=zmeden.gif] Mm je išao privatno na pregled, radio je UZV testisa ( rečeno mu je da su mu testisi kao u bizona[sm=zmeden.gif]) i UZV je uredan...nakon toga je radio bris uretre i bris glansa penisa....na nalazu brisa uretre piše: u direktnom preparatu neđene epitelne stanice i spermatozoidi. Gljivice nisu izolirane. Mm ima problem i sa povišenim šećerom[sm=smiley13.gif] Dr. mu je isto napisao: Lijevo oko testisa laka Hydrocela i lako proširena vena spermatica...Dijagnoza mu je retrogradna ejakulacija... dr. mu je rekao da mu je to zbog povišenog šećera. Njemu dr. nije spominjao nikakvu operaciju, samo mu je rekao da dovede šećer pod kontrolu[sm=smiley1.gif] Ono što želim da ti kažem, mm su se neki dan pojavili plivači, to sam se uvjerila svojim očima[sm=smiley36.gif] Još uvijek nije dovoljno za s-gram, al ja se nadam da ćemo i to ubrzo moći[sm=smiley1.gif] Mm još nije otišao kod svoje soc. dr. da mu propiše terapiju za šećer, zbog posla nikako ne može[sm=smiley13.gif]jer je njegova dr. uvijek kontra smjena[sm=smiley13.gif] i za ove nalaze je morao da uzima slobodne dane... Ja sam nam pravila čaj od crvenog zdravca, skoro svaku veče smo jeli nar i ne znam da li je to pomoglo, al plivači su počeli da izlaze[sm=smiley1.gif] Mm je išao privatno kod urologa- dr. Sabahudin Topalović...i rekao mu je da uradi s-gram negdje u Lužanima. Ja ne znam koliko je on stručan, al njemu nije spominjao nikakvu operaciju, nego samo da šećer dovede u normalu, i kao da mu je to sve zbog povišenog šećera[sm=smiley13.gif] Nadam se da sam ti bar malo pomogla[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|