Nana_Ze -> RE: Kako brzinski odbiti bebu od sike (17.12.2008 12:37:29)
|
Moj sin je dojio skoro dvije godine i imala sam taj i jos jedan problem. Jednostavno je morao prestati dojiti jer je vec bio veliki, a mlijeka sam isto kao i Vi imala puno. Da bih izbjegla upalu, izdojila bih mlijeko, ali sasvim malo i to bas kad se jako stvrdnu. I tako sam radila po nekoliko puta u toku dva dana i mlijeko se samo pocelo povlaciti. Mene su dojke boljele, ali me je vise boljela cinjenica da mu uzimam nesto najljepse na svijetu. Njemu je to tesko palo, sve krene i kaze mama daj siku, ali onda se sjeti da su na sikama paukovi. Naime, ja sam si na sikama nactala flomasterom paukove kojih se on jako uplasio i zaista smo tad uspjeli da izvrsimo ablaktaciju. Ovo sa paukovima je zaista super fol, jer sam prije toga nekoliko puta pokusavala na neke duge nacine, ali nije islo. Znam da vam je tesko, ali uspjet cete. Također, možete kupiti tablete za prestanak dojenja, ali njih mozete dobiti jedino na recept propisan od strane ginekologa. Ja sam se odlucila za prirodan put. Sretno u Africi, čini mi se sam nešto o tom Vašem odlasku čitala, je li to u vezi sa Pampers pelenama?
|
|
|
|