andji -> Kako uzeti urin bebi i malom djetetu? (24.12.2008 9:39:45)
|
EH OTRAČILA SAM I OVO,ali sam se napatila oko uzimanja piše,nikad teži zadatak nisam imala,a tako lagan u suštini....jutros ja poranim,i stavim Sergiši onu vrećicu na pišu dok je još spavao,i razgolitim ga,kad ne bi malo on se probudi...i nije htio spavat više,još sve rukama pa čapa ono sa piše,valjda mu smeta....onda ustanemo pa mi pili kavu u a on onako gologuz,igra se po kući,a ja pripremila onu sterilnu čašu pa kad vidim da piški,u nju ću....čekala čekala pola sata,i krene piša,ja samo prinesem čašu,on prestane(a u medjuvremenu mu davala vode da pije),i ne uhvatim...pa odem u kupatilo i pustim mlaz vode,pa kontam da će ga to pokrenuti,ništa....i na kraju dam mu mlijeko da pije,i navučem onu vrećicu na pišu,i samo što je popio mlijeko popiški se u nju....a već je htio da je skine,unervozio se bio....jest da nije puno piškio,ali valjda će i ono poslužit.....i odnesemo pišu,uzeli su mu krv,danas rezultati u pola 3 ........a ja bitke sa uzimanjem piše,da mi je neko rekao....ne bih mu povjerovala
|
|
|
|