Monia -> RE: Uljepsavanje (2.2.2008 14:16:55)
|
Ti ocito treba malo bolje da cites postove,pa tek onda sebi das za pravo na takav nacin davati komentare i pridike.To sto se neki nalaze medu njegovanim ili ne njegovanim je apsolutno licna stvar,i neznam zasto opet komentari te vrste.samo osobe koje se nalaze jako uvrijedene to znaju i imaju za potrebu iskazivanja ne zadovoljstva na ovaj nacin.Valjda nema drugih,pa je ovaj idealan.Moze to tako,ali nekome drugom,ko ti to tolerise i dozvoljava.Ja ne spadam u tu kategoriju ljudi,pa te lijepo molim da zbilja svoje ne osnovano misljenje i zakljucke ostavis sebi i ljudima koji to razumiju.Nisam se obratila ni tebi niti bilo kome licno(za razliku od tebe),to je moj odnos prema temi,a to sto se ne pronalazis u tome..to je neka druga stvar.Mene sto se tice mozete hodati dlakave,bubuljicave,u pidjamama ili nafrakane do bola,ali nista od toga ne oblikuje licnost,poput nacina izricanja misljenja i odnosa prema nekim sasvim normalnim i standardnim stvarima.Svasta bi jos imala da ti kazem,no neke druge,mnogo bitnije,stvari mi ne dozvoljavaju.Zato,budi sretna i zadovoljna sobom kakva god da si!
|
|
|
|