Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: i naravno tajjra se porodila 18.12.2008 18:54:09
dinciii
Tajjra moja draga sve naj naj ti zelim povodom rodjenja tvoje kcerkice....da nam bude ziva i zdrava sto godina...da je uvijek sreca prati....pusa za mamu i bebu
RE: i naravno tajjra se porodila 26.12.2008 11:46:32
tajjra
da vas drage moje puno pozdravim i zahvalim na lijepim cestitkama i zeljama za nasu princezu ja se tek sad stigoh javiti i zahvaliti puno vas volim sve pusaaaaaaaaa