Hanady RR -> RE: Dječiji bicikl s pomoćnim točkovima i bez (20.5.2013 19:31:20)
|
IZVORNA PORUKA: amra_sa IZVORNA PORUKA: Hanady RR Mi smo u nasljednom faktou...znači ova generacija sa vama...najprije vozili 12-ku...sa pomoćnim.... ona je dvano kupljena nekada starijoj u radnji kod restoran Ježa... nakon toga kupili smo BMX koji sada vozi F... on je 16-ka... sa pomoćnim... nedavno joj puko jedna pomoćni...i vozala nekoliko dana bez njih...da sma ja malo boljih živaca da karj nje stojim po cijeli dan vozila bi već bez njih...no neka je još malo kupili smo pomoćne u Unis radnji... elem...starijoj smo u Unis radnji u envera šehovića kupili 20-tku... Uglavnom tu gdje smo njoj kupili imaju super 16-ke sa pomoćnim koje možeš skinuti kasnije... kvalitet bicikla je super, servis i odražavnje i garancija... cijena je jako povoljna u odnosu na sve druge... ono što bih ti rekla nemoj ni slučajno ona robot bicikla...stavrno zaovin sin je 3 polomio a nije baš nepažljiv da ga baca od beton... za ta bicikla original pomoćne ne možeš naći a pucaju samo tako :((( elem... da zaključim...ja ti predlažem ovo je violet 16-ka http://www.bicycles.unis.ba/1/products/51/17/violet-16-st košta ispod 100 KM... naš novi je 20-tka oko 170 KM plaćen....isto violet... imaš ove modele u bojama za dječake... plava, zelena i čini mi se narandžasto-crna... Mi smo sve obišli... u porteklih 10 dana... ista bicikla nalazim u nekim radnjama skuplje... i još skuplje ako ćeš na rate na karticu itd... tako da...eto moj prijedlog pa pogledajte[sm=smiley1.gif] Mi u potrazi za biciklom, evo mm maloprije poslala da pogleda ovu Violet 16-ku roze boje po tvojoj preporuci, javlja mi na mob malo je ipak veliko za moje curke ... Hanady gdje si kupila BMX za mlađu, je li on 16-ka ? Mm našao u Robotu neko biciklo koje joj kao može, ali se sad dvoumimo da li da joj kupimo, jer ti reče problem su ti pomoćni točkići koji brzo pucaju i nema ih za zamijeniti. Što je najgore ova mala nam probi glavu 2 dana da joj kupimo bicikl, nestrpljiva je pa žurimo [sm=smiley36.gif] I ono Unisovo je ipak oko 120/130 maraka, dakle nije ispod 100, ali nema veze ako je kvalitetnije kupila bih, samo što je eto sad veliko a 12-ka joj mala. [sm=zmeden.gif] Kaže mm može dohvatiti pedale vrhovima prstiju. Naš BMX je isto 16-ka.... ona ga je naslijedila od starije seke... kupljeno je u radnji kod restorana Jež u gradu...al to je bilo prije 4 godine ... mi lično nemamo iskustav sa robot bici9klima al ima zaovin sin...fakat njima su to bile bačene pare u oba slučaja kupovine... a Unisovo bilo neki dan ispod 100 KM [sm=zmeden.gif]...jer smo radi roze boje htjeli mlađoj uzeti...pa smo je smuntali da to neradimo jer relno ima biciklo od seke[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|