Alma_27 -> RE: kako posle abortusa (22.3.2014 22:42:14)
|
IZVORNA PORUKA: Bubydina IZVORNA PORUKA: Alma_27 Posebno sto pored ove teme postoji i tema Sta poslije spontanog pobacaja. I ne znam ni zasto sam otvorila ovu temu kad nisam imala ni jedno ni drugo al kad sam vidjela kako se prosipa drvlje i kamenje na nekog ko je ovdje otvorio dusu i iznio intimu a pri tom nikoga nije namjerno povrijedio... I za forumasicu koja Allahovo ime i rijeci tako lako poteze kao argumente u forumskoj diskusiji, da kazem da se ova djevojka nema sta pravdati na forumu nego samo Onome Ko Stvara. Mozda sutra njoj bude oprosteno a nama ne bude. Drage moje, ako nemate sta korisno reci, zar se mora bas tako grubo? Mozda se neko moze uputiti da drugi put bude pametniji kad je vec napravio veliku gresku i da mu ovo bude skola? Znate li da vama sutra kcerka moze doci sa ne da Boze istom pricom. hocete li i prema njoj biti isti takvi? Mislim da si me krivo shvatila,,,uopće nisam ništa rekla za tu djevojku, samo sam rekla da sam protiv abortusa i to je to,,,nisam rekla da je ona pocinila grijeh,ž da joj nece biti oprosteno,jer to i nije moje da govorim...SAMO SAM REKLA NE ABORTUSU... REKLA SAM TO I STOJIM IZA TOGA,U ISLAMU ABORTUS NIJE DOZVOLJEN, ZNACI NISAM TO JA IZVUKLA I NESTO SLICNO,,,OD TUD SAM UZELA PRAVO DA KAZEM NE... ZAO MI JE SVAKE ONE KOJA PROĐE KROZ TAKVO ISKUSENJE, I JOS JEDNOM PONAVLJAM TU DJEVOJKU NISAM SPOMENULA, NITI SAMO JOJ I JEDNU RIJEC REKLA...IZNIJELA SAM SVOJE MISLJENJE,,AKO NEKO IMA DRUGACIJE,OK,POSTUJEM I HAJMO DALJE... NIKAD NISAM VIDJELA DA SE VISE RASPRAVA MOŽE ZAPOČETI ZBOG RAZIČITOG MIŠLJENJA....JA NISAM NI JEDNU OSOBU NAPALA,NITI UVRIJEDILA, NITI SE DIREKTNO OBRACALA,CAK I AKO IMA RAZLICITO MISLJENJE... i ja sam protiv abortusa al ne moram govoriti ako me ne pitaju posebno u ovakvoj situaciji. i u islamu je mnogo toga zabranjeno pa mi to radimo. to svako ponaosob ce da sravno s Bogom. nema to veze sa forumom. Uostalom, ovdje niko njoj nije rekao ni dao savjet kako da se izbori sa svojom savjescu nego kako se usudjuje da spominje abortus pred zenama koje su imale spontani. to je kao nebo i zemlja. rasprave se i vode zbog razlicitih misljenja i one su uvijek dobrodosle ako se vode kako treba [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|