tinkivinki -> RE: Otkrivanje noću (23.2.2015 8:49:12)
|
IZVORNA PORUKA: bebaa naletih na pravu temu... od kako smo proljetos izbacili vreću spavanje s malcem je noćna mora.....on kao da ga ko u centrifugu ubaci,kako se ne umori onoliko se okrećući,nije mi jasno...tako da se moje spavanje uglavnom svodi na pokrivanje,šuškanje...a što je najgore on se tako stručno sklupča preko deke koja mu se omota oko nogu tako da dok ja tu deku izvadim ispod,pa ga pokrijem ja sam se već razbudila.....prebacila sam ga kod sebe na krevet,jer ova avantura me slomi,rebra izubija preko krevetca....[sm=smiley29.gif] i nije mi jasno kako se neprobudi kad mu je hladno,ako mu je hladno......ali mene u neka doba uhvati zima ako sam otkrivena,pa kontam i njega garant...ali jok,taj ne registruje ništa.....[sm=smiley24.gif] bebo isto i kod mene malac,otkrije se,ja pokrijem,on opet otkrije.tako da i ja nekad prebacim ga kod nas,jer jednostavno ne mogu ustajati više.a cura već tako ne spava,ona je pokrivena.a čini mi se da se i ona tako otkrivala dok je bila manja pa valjda i njega prođe[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|