Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 29.11.2013 20:35:30
anabella5
hahahah ja sam svoje sve u jednom danu podjelila.daj Boze da bude al mislim da su nam opet samo zamazali oci.vidjet cemo.kad su rekli da ce uplatit u decembru
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 11.12.2013 14:26:41
milocamia
Drage ženice, molim Vas za komentar. Danas sam dobila rješenje za novčanu naknadu, porodila sam se 14.10. i znam da ću se do prve isplate načekati. No, neise, ono što me zbunuje jeste da u rješenju piše iznos koliki me sljeduje, a potom slijedi novi stav u kome piše da će se isplata utvrđenog iznosa vršiti u umanjenom iznosu, te je naveden iznos. Po osnovu čega ide ovo umanjenje? Nemam vremena da isčitavam sve komentare od ranije, pa halalite ako je na ovo pitanje negdje već objašnjeno. Hvala unaprijed na odgovoru.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 11.12.2013 23:03:53
2strawberry
a koliko ti je umanjen iznos koji bi trebala dobiti? ako je 10% to se onda oduzima u ime mjera stednje u Vladi, ili nesto tome slicno, a tako ce biti do kraja 2013 (znaci za oktobar, novembar i decembar ces imati umanjen iznos), a od januara bi trebali dobivati puni iznos, bez tog umanjenja.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 12.12.2013 12:37:36
milocamia
2strawberry, jeste umanjenje od 10%, upravu si. Kako se uopšte radi obračun, po prosjeku plate (moje) ili prosjeku plate FBiH? Hvala unaprijed na odgovoru.