sejla82 -> RE: Izostanak menstruacije nakon kiretaže (27.9.2013 14:55:10)
|
Mozes li mi reci jesi li krvarila poslije kiretaze? Moj problem je sto sam krvarila samo jedan dan, sutradan sam imala bolove i ponovili su mi kiretazu, jer krv nije mogla sama da izadje, jer je zacepljen kanal, odnosno sljepljen grlic. Sada sam jako zabrinuta, mada nisam jos bila na kontroli, a li pretpostavljam da necu moci dobiti menzes. Citala sam o stenozi grlica i ashermanovom sindrom i zgrozavam se i na jedno i drugo, znam da nesto nije u redu, jer nakon prve kiretaze koju sam imala prije par godina sam krvarila oko 7 dana. IZVORNA PORUKA: BebeLina Opet ja.. Pisala sam vam ranije o svojoj sreći i trudnoći, a zatim i o spontanom pobačaju koji me dotukao... Od tad mi je teško da se logujem na ovaj forum.. Znam da shvatate.. Sad sam tu, nažalost, ne da bih podijelila neku sretnu vijest, nego... Imala sam kiretažu prije tačno dva ipo mjeseca. Bila sam u 15.sedmici trudnoće. OD tad redovno idem na preglede kod ginekologa. Išla sam kod dva različita. Rađen mi je vaginalni UZV i oba doktora su potvrdila da je kiretaža jako dobro urađena. Međutim, moje menstruacije nema. Radila sam i test za trudnoću i bio je negativan. Posljednja dva puta mi ginekolog kovori "Samo što nije", ali menstruacije nigdje. Prije 7 dana mi je propisao Dabroston, i rekao da ću dobiti za tri dana, ali evo već 7. dan pijem (to mi je posljednji propisani dan terapije) i opet ništa. Pomalo su me preplašili prethodni postovi, vidim da bi to mogao biti ozbiljan problem. Napominjem, radili su mi samo vaginalne UZV, ništa drugo. Na koji način da dalje ispitam situaciju. Iako sam ranije hvalila svog doktora, sad me pomalo nervira jer svaki put po 5 puta pita koje sam godište.
|
|
|
|