ZuZuM -> RE: potrebna mi je pomoc podhitno jer se plasim spontanog podbacaja (29.4.2013 1:07:33)
|
Helen123 ako imas bilo kakvu sumnju odmah do doktora, pa da je ne znam koliko daleko. A ovaj kod kog si jucer bila ukoliko ti nije dao terapiju hormonima kao sto su dabroston i dr. odmah mijenjaj. Meni se desilo na samom pocetku trudnoce (taman negdje oko 9-10 sedmice) da osjecam bas ruzan bol u donjem dijelu trbuha, da me boli niz prepone i sl. Doktorica je vec tada na UZV vidjela kontrakcije i dala mi recept za dabroston, te preporucila ukoliko bude jace da ih odmah pocnem uzimati. U medjuvremenu se desilo i krvarenje, manje vise zbog odnosa, jer stijenke v... su osjetljive, a mi imali odnos, i pocnem krvariti, naravno nisam dozvolila ni 10 min da budem kuci, odmah se zaputim u bolnicu, primi me dezurni dr. pregleda i akuserski i UZV, i odmah da preporuku za tablete i mirovanje. Naravno nisam ni kuci dosla krvarenje je proslo, ali sam se bas tu sedmicu dana pazila, i nista skoro nisam htjela da radim. Pocela uzimati redovno terapiju i hvala Bogu sve je ostalo ok. Zato i ti, ukoliko sta sumnjas, odmah doktoru, i nek ti daju nesto, i naravno obavezno mirovanje! Sretno i bit ce to aBd sve u najboljem redu!!
|
|
|
|