amilacha -> Sabinos se porodila! (26.4.2013 18:26:21)
evo za sve one koje poznaju Sabinos sa foruma a i licno, ja kao njena sestra obavjestavam sve sa zadovoljstvom da se porodila danas oko 17h i rodila je zdravog djecaka o 4650gr i 50cm dugog[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ma pravi nas buconja[sm=jezicek.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
marinčii -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:29:37)
iskrene cestitke
jasmin -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:32:33)
Momčina i po mašaallah tebarekallah. Iskrene čestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
MAMA MA -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:32:37)
mamine oci -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:33:10)
IZVORNA PORUKA: amilacha
evo za sve one koje poznaju Sabinos sa foruma a i licno, ja kao njena sestra obavjestavam sve sa zadovoljstvom da se porodila danas oko 17h i rodila je zdravog djecaka o 4650gr i 50cm dugog[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ma pravi nas buconja[sm=jezicek.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
[sm=bravo.gif]
a ja cekam poruku od jutros[sm=bravo.gif] MasAllah bebare mahsuz selam za Sabinos od mene bebari dug i sretan zivot pusa i Ajdinu [sm=smiley31.gif]
mamine oci -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:35:11)
...
Bebica11 -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:39:44)
iskrene cestitke!..masaAllah momcina pravi
lady_bubamara -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:40:39)
oooooooo tetka čestitke [sm=bravo.gif] čestitke i Sabinos i mužu i malenom braci sad je dobio druga svog , baš mi je drago i neka joj je sinček živ i zdrav
amilacha -> RE: Sabinos se porodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (26.4.2013 18:46:35)
hvalaaaaaaaaa[sm=smiley1.gif]jako smo sretni[sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
P.S. HVALA SVIMA!
IZVORNA PORUKA: ninulina
oooooooo tetka čestitke [sm=bravo.gif] čestitke i Sabinos i mužu i malenom braci sad je dobio druga svog , baš mi je drago i neka joj je sinček živ i zdrav