lamama
|
Dušice ne znam šta da te posavjetujem, ja sam imala dvije vanmaterične sa iste strane, desne, sada nemam jajovd poslije druge operacije, ne znam gdje ideš kod dr ali ja ti savjetujem da se javiš na kliniku GAK ko dr Zulfe Godinjaka ako možeš da dođeš do njega, i ako si iz sa, a ako nisi onda idi na kliniku u svom gradu, ipak možda će se skupiti konzilij pa da vide šta je u pitanju, a privatno ne, ne i ne Moja vanmaterična zadnje, Bhcg prvo 5000 u 5 sedmici, pa preko 8000, onda mi glupi privatni dr MEhmedbašić počeo davati metatreksat da se samo očisti, a on se daje dok je Bhcg jako mala, primim injekciju a beta za dva dana preko 10000, i onda ja lijepo u bolnicu, prime me isti dan i urade laparoskopiju,nisu plod nikako mogli da nađu, tek u toku operacije nađu ga u preostalom dijelu jajovoda, sumnjali su da je i u jajniku, kaže dr to je jako rijetko, ali sreća nije bio tu, tako da mi je ostao jajnik! Eto nadam se da sam ti pomogla, ne mora BHCG uvijek da bude niska kod vanmaterične, meni je bila jako visoka, sve zavisi, dok mi je kod mised abortusa bila 3ooo, tada sam ležala u bolnici, i promatralo me je više ljekara, jer ih je Zulfo zovnuo da svi pogledaju, i onda su vidjeli da se plod ne razvije, onda su me poslali da ponovo vadim betu i ona je počela da pada na 1000 i nešto, i ja sam počela da pomalo brljam dole, nešto smečkasto, i onda su mi uradili laparoskopiju, eto moja iskustva, nažalost negativna, ali borim se i dalje, 3 trudnoće, a nijedna nije bila OK