aicha -> RE: Vanmatericna trudnoca (16.12.2009 23:36:31)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: aicha vesela..a jel radila ona danas test za trudnocu? i koje boje joj je krv? nije radila test za trudnoću, vidiš to mi nije palo na pamet[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sad sam se čula s njom, ništa je ne boli, krv je tamno crvena i sluzava Joj baš se sekiram, tako je željela bebu, strah me da se šta ne iskomplikuje Aicha hvala ti za info, tvoje sam postove sve iščitala, nego smetena sam pa se i ne zahvalih ja sam taj dan uradila i test za trudnocu, onaj obicni "one step" i pokazalo mi je svijetlo crvenu crticu pored kontrolne naravno on je osjetljiv od 50 pa nadalje..sta ja znam...vanmatericna moze biti i sa betom 30 i nesto...i da se mora rjesavati...al eto..ne znaci ni da je trudna joj ludjaka...pa trebali su joj za pocetak odmah danas betu izvaditi...prvo da vide ima li uopce trudnoce a onda da pricaju o vanmatericnoj. mozda zena uopce nije trudna vec joj je krvarenje implantacijsko ili od upale ili koji vrag....
|
|
|
|