milenium -> RE: (ne)brižna mama (22.7.2013 11:29:20)
|
IZVORNA PORUKA: zumbulcica Ja sam u pocetku (kad smo dosli kuci iz porodilista) bila takva.Dan mi je prolazio u sterilisanju svega i svacega, peglanju svega i svacega, pranju ruku (mojih, svaki put kada dotaknem bilo sta) i onda dodje neko (mm,seka,brat,mama,svekar) i cmace bebu, dira joj lice,ljubi rukice...i ja poluuuudim[sm=hudicek1.gif].Ne sjecam se kad me je proslo[sm=smiley36.gif] valjda onda kada sam shvatila da se samo slamam bez potrebe[sm=smiley36.gif]. U redu je svakodnevno bebi do 6mj. sterilisati flasice i dudu, ok je peglati joj robicu ali ne treba pretjerivati ni u cemu.Pozdrav koda sam ja ovo pisala.kad sam došla iz rodilišta,još kad netko dođe i odmah s vrata počme bebu dirat,mazit,ljubit, a sezona gripe bila.[sm=smiley29.gif] il npr iznio si smeće pa sad maziš bebu,pa daj operi ruke! i neca je dobro zapazila,ne izuva se u kući i općenito nije običaj izuvanja u ovom kraju. a što se tiče ostavljanja bebe,nije bilo riječi o ostavljanju na duži period već samo na jedan dan,a kad budemo išli na duže onda ćemo je povest. znam da je samo 1 dan al beba i taj 1 dan doji zar ne?! ali eto,sad je već počela jesti i ostalu hranu pa bi se tom ostalom hranom hranila taj dan. zinanina ja i dalje branim svoj stav al počimala sam se pitat možda ipak nije tako,pa da vidim kako ostale mame rade[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|