jasmin -> RE: (ne)brižna mama (18.3.2013 14:35:31)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 joj zene lahko je vama kad su vam veca djeca i imate blizu nekoga mimo vas da ih malo zabavi. (meni nema ko pricuvati djecu ni kad imam stomacni grip i visim na wc-solji) takodjer, djeca se rode ili zahtjevna ili ne, ja u to cvrsto vjerujem. e sad, moji nisu bas nesto ekstra ekstra nesnosiva djeca, emir voli bagere i zna se sahat u basti zaigrati s njima a keno voli tako zaglaviti sa mobitelom. medjutim, da su obojica u kuci nema sanse da ja dva sata sjedim za kompjuterom, ma ne bi oni mene pustili nema te sanse, to bi vuklo za nogavice, stipalo, udaralo, deralo se, jednostavno su zahtjevnija djeca i eto, stas sad... ili placi i lupaj glavom o zid zbog takve sudbine ili jednopstavno prihvati stvari kakve jesu, tjesi se da ce za par godina sve proci i nastoj vremena za sebe odvojiti kada je god to moguce... i trece djete ne planiraj sljedcecih pet godina [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] enice,meni je tako od rođenja,sama sam brinula 5 g o kćeri,sinu manje,jer je mlađi [sm=smiley36.gif],a i sada obavljam sama...doduše,sad cu veći i nemam posebnu brigu kako,šta. Eno ih vanka.
|
|
|
|