Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
prije svega sto je dobar otac a i muz,trudi se da nam nista ne fali i da nam ispuni zelje koliko god moze,volim sto nas voli pa trci kuci s posla i trudi se svaki slobodan trenutak da provedemo zajedno,sto postuje moju porodicu ...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Što je jako pozitivan, iako je imao težak život, i što me naučio da se smijem mnogo češće nego što sam to prije njega radila.. Generalno, jako pozitivno djeluje na ljude.. Ma, mogla bih do sutra nabrajati.. Vidi se da sam tek dvije godine u braku
Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.
Volim što se ne petlja u ženske stvari i razgovore, što mi prepušta da odlučujem i što poštuje moje momente i moju slobodu bez obzira što smo u braku....
a koji dio najvise tjela volite kod vasi muyeva ...svi pricate volim sto ima kosu sto nema kosu sto je vako nako al koji najviše dio tjela njega volite da vas cujem gukni ptico
Najvise volim njegove oke,gustu i jaku kosu i ono
volim ga zato sto on voli mene i kada sam ljuta na sebe, zato sto zna da me smiri-osaburi, zato sto me razumije, sve sto zelim udovoljava, sto me pazi, mazi, volim ga sto me grli, tepa, pruza sigurnost, sto se uvijek mogu osloniti na njega, nikada ne zaboravlja,volim ga jer je korpulentan, PAMETAN, diplomata,pristojan,zgodan....mogla bih ja ovako da anbrajam do sutra