Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
volim što je uvijek tu za porodicu što smo mu na prvom mjestu, što ne lunja od kafane do kafane, nego provodi večeri sa svojom porodicom,...što redovno sa nama posjećuje moje roditelje i poštuje ih, što poštuje moj trud i rad u kući i oko dječice, što dođe nekad umoran sa posla i izvede djecu u šetnju ako ja nisam,....uglavnom volem ga mnogo
Ja volim sve kod mog muza,posebno mi je srce puno kad udje na vrata sa posla i prvo nas grli i ljubi pa dalje,kad nasa bebica njega ugleda odmah pocinje gugutanje,smijeh od uha do uha,uzivam dok ih gledam i potpisujem lepetetku.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 11.3.2013 21:36:22 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pa kad kazu da mi je ovo,da mi je ono,ziv insan ima zelje al moja porodica je najvrednija,nek mi ih Allah cuva i da mi pozive,a zelje cu ispunjat sebi polako.
Sto je samo moj, pazljiv, sto me postuje, sto hiljadu pita u isto vrijeme izgovorimo istu misao, sto se razumijemo i bez izgovorene rijeci, sto mi uvijek kaze da nisam debela i onaj njegov pogled od kojeg mi uvijek polete leptirici u stomaku
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Sto je pozrtvovan otac... Sto je veseo, drustven i humoristican... Sto pere sudje, iako ostavi haos... Sto se, da bi mene postedio, navikao na neke stvari koje ranije nije radio...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.3.2013 9:25:34 >