Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
volim sve ustvari moram jer i ono sto mi smeta moram trpjeti tako da je najbolje pomiriti se sa sudbinom ma salim se imam najboljeg muza na svijetu sto je najbitnije volimo se a ostalo dodze samo od sebe doduse ne pomaze mi prati sudove i kupiti igracke pred svekrvom i svekrom ali ja njega natjeram dok ih nema ...ali u dusi je zlato znam da me ne bi povrijedio voli djecu i previse ali imam osjecaj da malu curicu nekako osjecajnije zove tepa joj e to NE VOLIM ama bas nikako i to je jedino
volim sto mu je 37 a jos uvijek maza i pekmez i sto je prest'o bit zlopamtilo i sto ne glumi macho-mana i sto sam kreci kucu iako to traje mjesecima, i sto sam stavlja plocice a mi nemamo gdje u halu (al imamo lavor) i sto ne da nikom na mene i kad nevaljam i sto se ne ljuti kad mu razbijem Renoa i jos milion divnih sitnica
Volim sto je uvijek uz mene, Volim sto me pazi, Volim sto me cini sretnom i zadovoljnom u svakom trenutku i najbitnije od svega sto me VOLI kao i ja njega!!
Volim njegove shale, volim njegovo ponasanje prema nashem djetetu( najbolji tata na svijetu) volim sto mu nije mrsko nishta za mene uraditi.Volim kad se budim kraj njega i gledam ga kako spava a ne hrce kekekkekekekekekekekkeke. Volim sto je sensetivan sa njim mogu gledati romanticne filmove kao sa najboljom drugaricom i obadvoje placemo klekekekekek. Volim kad me probudi svako jutro u isto vrijeme i kaze mi Good morning Ljepotice. Volim njega, njegovu narav i njegovo ponasanje. Ma volim gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Naravno volim sve... ali najvise volim njegovu paznju i razumjevanje to sto je vrlo stalozen pored mene koja je vrlo nagla i sto zna kako me smiriti i volim nacina na koji me voli.....i naravno nasu djecicu i njegov humor uvijke me nasmijava i sa njim nikada nije dosadno.
Kod svog,aBd,buduceg muza volim sve volim to sto me cini sigurnom na ovom svijetu,sto me cini voljenom osobom...sto je uz mene i u sreci i tuzi...sto me razumije....ajoooooj,ma sve....volim ga najvise na svijetu...
Kod svog muža volim sve. Skoro deset godina smo u braku (mladi smo se vjenčali) i nikad mi nije bio draži i bliži kao sad. Prije desetak dana se naglo razbolio i izgledalo je tako strašno da sam pomislila da ću ga izgubiti. Jako mi se urezao njegov pogled prema meni kada je i on osjetio da je možda kraj. Malo je stvari koje u tom trenutku ne bih uradila za njega. Znala sam da ga volim, ali tek tada sam shvatila koliko. On je sada, hvala Bogu, puno bolje i jedva čekam da mi se iz bolnice vrati. Više se i ne sjećam ni jedne njegove mane. Sve kod njega volim.
- zna se našaliti tako da me stomak zaboli od smijeha
- jako dobro kuha i uživa pri tome, tako da me nikad ne opterećuje šta praviti za jelo.. Ako gosti dolaze on je glavni kuhar, a i svi vole njegova jela..
- avanturista u duši, uvijek će naći načina da se provedemo... pa makar da se provozamo motorom (kad je lijepo vrijeme) i upoznamo neko novo mjesto...
- imam sreću da pored njega ne moram biti tipična kućanica, uživa u onome što ja jesam...
Kod svog muza volim sto je vrlo odgovoran i realan,hrabar,iskren,borac i sto me cuva kao malo vode na dlanu. Volim i to sto je jako zgodan i privlacan.
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Volim ga sto je mi je 3 in 1: muz,prijatelj i ljubavnik
POTPISUJEM!!! A uz to je veoma pažljiv prema meni. Otkako ga znam (više od 8 godina) čuva me i pazi "kao malo vode na dlanu". Tepa mi i mazi me podjednako kao i našu curicicu. Osjećam se divno, sretno i sigurno uz njega. Još uvijek mi lepršaju leptirići u stomaku kad ga očekujem s posla. Kažu da ljubav vremenom blijedi i prelazi u neke druge osjećaje poput pažnje i poštovanja... Ja svog muža i dalje silno volim i "do ušiju" sam zaljubljena u njega!!!
Kod moga muža, volim ...ma šta sve ne volim, što je osjećajan i pažljiv, što me puno voli i to pokazuje na sve načine, što je uvijek mi bio potpora u životu i uz mene i u onim najgorim trenucima koje smo imali i pomogao nama da sve prebrodimo-opravdao je i u dobru i u zlu, što me uvijek kada ustanem čeka pošećerena kafica po mom ukusu, što mu nije ništa teško da uradi za mene i za nas, što je veseo, ma sve u svemu je divan i zahvaljujem dragom Bogu što je ovakav i što je moj!!!!
- voli me najvise - voli djevojcice beskrajno i prekrasan je otac, kroz ovo sam ga zavoljela jos i vise - nista mi ne ronda i ako mu nesto i smeta kod mene ja ne znam sta (a ja njemu stalno nesto prigovaram ) - pametan je - vrijedan je - sposoban je - mu'min je - dobar je "ko' hljeb" - pazi roditelje (i svoje i moje) - ugadja mi - koliko god da mu rondam svejedno me pomazi i cmokne - ...
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Shpagice kao da mog opisa
IZVORNA PORUKA: salmy
Volim sve...najvise mi se dopada njegova zlatna kartica
joj ove teme ubise...odoh za poslom
IZVORNA PORUKA: Galicia
Sta volim?
Volim zato sto je sekundu manje inteligentniji od mene, pa mi se mnoge stvari mogu.