mariposa -> RE: Upozorenje na gripu kod beba!!! (4.1.2009 23:10:45)
|
e mi smo prosli puno gore od vas,pred novu godinu toni dobio proljev a sara povracala,nisam ih odmah vodila doktoru nego ukljucila orosal i linex,i tako gurali do 02.01 sari stalo povracanje a toniju nije proljev,spremim ga usubotu i u vrazovu tamo mi dok.kaze da mu on nema sta vise dati jer sam mu ja dala sve sto je i on,a zaboravila sam napisati i prolajf sam odmah ukljucila i on nam za tonija dade uputnicu za pedijatriju,mi gore a ono hiljadu dusa pred prijemnim,urade mu abs nalaz nije bio tako los,vrate nas kuci i da dodjemo sutra da ponovimo nalaz,mi dodjemo sutra odnosno juce ujutru kad nalaz pravo los,ostavise nas u dnevnoj bolnici na infuziji koja je tekla 13 sati od 12 do 1,zove me zaova oko pola jedan i kaze mi da mi je sara u hitnoj i prima infuziju,ja kad nisam umrla nocas necu nikada,i sara dobila proljev i dehidrirala dusa moja za dva sata pod svim lijekovima kao i toni,tako da je kod nas prava bolnica u kuci,jos im ni jednom nije stao proljev,eno ih sada spavaju a meni neka guta stoji u zeludcu i nemogu da spavam,nocas smo dosli u pola cetri iz bolnice a ja umjesto u krevetu trazim utjehu ovdje,nadam se da ce sutra biti bar malo bolje,ja neznam kakav je ovo virs ili gripa da standrni lijekovi ni narodni ni iz apoteke ama bas nista ne pomazu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley6.gif[/image]
|
|
|
|