Dinkica -> RE: Vreća za spavanje (8.10.2010 13:31:28)
|
IZVORNA PORUKA: miracle Ja sam isto u potrazi za vrećom.Ova u TL je lijepa,35KM ali nekako se bojim da neće biti topla dovoljno,unutra je pamuk vani pliš. Prije nekoliko dana nazovem ja sve Azel prodavnice i kaže teta u Hrasnom evo došle vreće jutros,nisam još raspakovala.Ja otišla poslije posla sve rasprodate [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ostale 2 male ,cijena je 10KM stvarno jeftino,kaže žene sve razgrabile. U dječijoj prodavnici na Pofalićima,kod Šentade imaju po 24KM ali su mi nekako grube. Danas ću navratiti u onu prodavnicu na Čaršiji,na čošku gdje ima i ciciban cipelica,tamo je nekad bilo kvalitetnih vreča po 30 KM,plišane ali deblje. za slučaj da ne nađeš ono što si zamislila ovu možeš slobodno uzeti, moja beba je u njoj provela zimu, samo joj obučem bodi dugih rukava a dole nogice gole i svaki put joj budu tople, čak mi se nekad činilo da su joj malo vlažne jer se oznoje, vrećica je tako mekana, topla, fino se pre, kvalitetna , kad je raširiš može biti i jorgančić - dekica...
|
|
|
|