Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 9:20:38
Hanady RR
i ja se sjećam neke teme gdje sam slike stavljala
nego Marina ovaj vrh je prelijep
kada bih negdje naletila na ovakav ukras pormjenila bih ovaj postojeći dugogodišnji...baš je efektna
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 9:28:30
Anoniman
Vrh vjerovala ili ne sam kupila u ikei...Ima jedno 10-ak rucno pravljenih kuglica iz Afrike,Indije,Juzne Amerike imamo prodanicu koja se zove Fair Trade koja suradjuje sa crvenim krizom...Ljudi iz siromasnih prjedjela prave svasta i sve pare zaradjene idu njima...Musterija sam redovno u tom shopu,
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 9:31:14
Hanady RR
pa ja imate vi
mi nemamo ikeu...a zaista ništa poseban nakit u ovim prazničnim danima baš je poskup
ja imam kugle vrlo nježne stare koliko i jelak...al s aposebnom pažnjom ih i čuvam...sreća djeca su mi kao i ja i seka...pa nismo lomili. A jelka i nakit su s amnom u podrumu bili tako su rat ''pregurali'' hihihi
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 9:48:53
Anoniman
Nije ova moja je od neke tvrde plastike i malo se sjaji ,ima ovdje nakita da ti oci stanu i od ljepote a i od cijene ,ali uvijek se moze naci povoljno...Mi smo prosle godine kupili sve i jednoj sedmici,jelku,ukrase,lampice...A kad je sva frtutma prosla tj kad je dosao januar onda sam ja isla u kupovinu,tad su snizenja pa sam malo bolje prosla
< Poruku je uredio MarinaDK -- 21.11.2011 9:52:08 >
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 17:47:44
Lulu_08
Evo nas prosle godine pred jelkicom (prvi put vjestacku kupila prosle godine, inace nisam ljubitelj, ali da mi dijete ne bi "jelo" iglice bila sam primorana promijeniti princip hehe), a deda mraz je mamin, i star kao mama - 1 godinu (dobila sa godinu dana) i puno ga volimo:
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 18:04:58
Anoniman
Djana ...predivno i mi smo sve do A. imali prave jelke...radi njega smo se odlucili za plastikaru...gledaj to sa vedrije strane...manje stabala ce stradati radi 20 dana ugodjaja
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 20:05:33
Ilhana RR
Evo i nase jelke od prosle godine... kao sto Dijanina ima pricu i nasa takodjer =) Jelku smo dobili kada smo tek dosli u svedsku i bili u kampu i kada smo dobili papire poklonila nam asistentkinja jer smo se mi uvijek brinuli oko nje =)
Moji vise nece da je kite i zato sam je ja dobila al prosle godine radi renoviranja nismo imali kad da potrazimo sve kicanke bile su samo sive..
=) A i mi tamo sredinom decembra kitimo veliku jelku, mala i "snjesko" su vec u Lamijinoj sobi hihihi
RE: Naša jelka i snješko bijelić :) 21.11.2011 21:37:42
salmy
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Evo i nase jelke od prosle godine... kao sto Dijanina ima pricu i nasa takodjer =) Jelku smo dobili kada smo tek dosli u svedsku i bili u kampu i kada smo dobili papire poklonila nam asistentkinja jer smo se mi uvijek brinuli oko nje =)
Moji vise nece da je kite i zato sam je ja dobila al prosle godine radi renoviranja nismo imali kad da potrazimo sve kicanke bile su samo sive..
=) A i mi tamo sredinom decembra kitimo veliku jelku, mala i "snjesko" su vec u Lamijinoj sobi hihihi
Sve su divne ali ova je predivna ocarala me totalno.... Nikad nisam kitila jelkicu,otkad vidjeh ovdje slike bas se dvoumim