Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2015 13:50:36
bebaa
IZVORNA PORUKA: calahoe
Moze li se u deichmann vratiti kupljeni artikal?Kcerka dobila cipele, uzasno je stiscu.Ne bi nista mijenjala,kaze da joj se nista ne svidja.Imamo racun, kutiju, sve a obuca je kupljena prije 3-4 dana.Znaci vratiti uz povrat novca, moze li?
prijateljica je nosila da vrati od malog prošle godine......mogla je samo zamijeniti za istu sumu ili doplatiti za skuplje...jeli se šta promijenilo,ne znam..
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2015 13:56:39
calahoe
IZVORNA PORUKA: bebaa
Moze li se u deichmann vratiti kupljeni artikal?Kcerka dobila cipele, uzasno je stiscu.Ne bi nista mijenjala,kaze da joj se nista ne svidja.Imamo racun, kutiju, sve a obuca je kupljena prije 3-4 dana.Znaci vratiti uz povrat novca, moze li?
prijateljica je nosila da vrati od malog prošle godine......mogla je samo zamijeniti za istu sumu ili doplatiti za skuplje...jeli se šta promijenilo,ne znam..
Cuj to..ja sam vani uredno vratila cipele u deichmann nakon mjesec dana. .Joj, vazda za nas pravila drugacija
< Poruku je uredio calahoe -- 18.6.2015 13:57:14 >
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2015 14:00:13
bebaa
IZVORNA PORUKA: bebaa
Cuj to..ja sam vani uredno vratila cipele u deichmann nakon mjesec dana. .Joj, vazda za nas pravila drugacija
e draga moja...ali mi nismo vani.....u Americi možeš nossati mjesec pa vratiti kad oćejfiš...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2015 14:40:57
calahoe
Hehe evo da sama odgovorim,kontaktirala deichmann na fb.Moze uz racun, ambalazu i da nisi nosene,rok povrata je mjesec dana..
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2015 15:17:22
bebaa
Hehe evo da sama odgovorim,kontaktirala deichmann na fb.Moze uz racun, ambalazu i da nisi nosene,rok povrata je mjesec dana..
eto vidiš...nije kao prije..krećemo se ka Zapadu.....
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 30.6.2015 20:05:19
ena23
zene, treba mi savjet. ispekla sam nekakav kolac, cokoladni, trebao je da bude nesto kao brownies ali je ispao totalno suh, mrvi se u ustima... zna li neka od vas ima li mu spasa? sta bi mogla sa njim da uradim?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 13.7.2015 0:13:16
minie
IZVORNA PORUKA: Alma_27
Pravila sam tortu od sira i umjesto obicnog krem sira (0,5kg) stavila sam mascarpone sir. ne znam sta mi bi jer on se obicno mijesa s necim.
torta u kalupu izgleda super al kad sa nozem malo probala s kraja, tako mi je premasna
je li neko pravio kolace s iskljucivo mascarpone sirom? hoce li biti premasno?
treba mi za sutra. da pravim sta drugo ako ce ovo ispasti lose
Mislim da ne bi trebalo biti problema, mascarpone i jeste pravi krem sir za takvu vrstu kolaca. Sir, malo limuna, slag pjena i zelatin i na vrhu neki vocni preliv, ja tako pravim i bude super.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 13.7.2015 0:24:55
Alma_27
joooj sta sam uradila. ne smijem ni reci.... elem, ja sam izmiksala jos toliko obicnog sira sa secerom i dodala svu onu kremu iz tepsije dok je jos tecna i jos malo promiksala i eno pece se jos malo. ako bude dobro, jest ce se. ionako mi je za drugarice pa nemam se sta plaho crveniti. ako ne bude dobro, narucit cu kolace iz slasticarne i sta cu. dzaba se nerviram.
a ispekla sam koliko hoces raznih torti od sira.....
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 13.7.2015 1:06:56
minie
joooj sta sam uradila. ne smijem ni reci.... elem, ja sam izmiksala jos toliko obicnog sira sa secerom i dodala svu onu kremu iz tepsije dok je jos tecna i jos malo promiksala i eno pece se jos malo. ako bude dobro, jest ce se. ionako mi je za drugarice pa nemam se sta plaho crveniti. ako ne bude dobro, narucit cu kolace iz slasticarne i sta cu. dzaba se nerviram.
Ja tw torte ne pecem nego napravim podlogu od keksa, kao za one kuglice. Kremu napravim tako sti umutim krem sir sa secerom u prahu, dodam par kapi limumovog soka. Umutim posebno onaj slag iu tetrapaka i to pomijesam sa sirom, dodam otopljen zelatin, dobro promijesam i u kalup na hladjenje. Po vrhu neko voce (visnje ili breakve najcesce) i uvijek uspije, a svi pohvale.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 13.7.2015 10:43:33
Alma_27
IZVORNA PORUKA: minie
Ja tw torte ne pecem nego napravim podlogu od keksa, kao za one kuglice. Kremu napravim tako sti umutim krem sir sa secerom u prahu, dodam par kapi limumovog soka. Umutim posebno onaj slag iu tetrapaka i to pomijesam sa sirom, dodam otopljen zelatin, dobro promijesam i u kalup na hladjenje. Po vrhu neko voce (visnje ili breakve najcesce) i uvijek uspije, a svi pohvale.
dobre su i te. nekad izmedju kore i fila stavim ono sto izgleda kao munchmallow a kupi se u kesici i malo karamela od mlijeka. ja tako pravim i s jogurtom. al ove pecene su mi nekako pahuljastije.
jutros sam skinula kalup i probala ono sto je ostalo na njemu. cini mi se da je preukusna (iako nije pahuljsta). ona bijel krema gore je lagana i bit ce maline preko pa ce ublalizi tezinu.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 14.8.2015 22:29:45
Bella.88
Hteo mali da se kupa i ja rekla ne moze,otisla dojit malenu Kad eto ti njega za koju minutu i govori sad sam prljav moras me kupat Seo na dvosed i polio se litrom mlijeka ,ne znam kako ali sve je zavrsilo na dvosedu Jastuci na kojima se sedi se skidaju i imaju navlaku ali je sve upilo Tako da sam ih izribala malo sa sapunom i saprala sa tusem...,debeli su jedno 10-ak cm Moze li se to osusit,à da se ne usmrdi Donji dio dvoseda isprala vodom i posula sodom Cim jos mogu ocistit?strah me da se ne usmrdi prali ih dubinski prije dva mjeseca Ima li ko savet kako ocistoti ili da dubinsko zovem?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 14.8.2015 23:33:18
Galicia
Uh, belaj.
Dobro si izribala, ne bi trebalo da se usmrdi. Jedino bih te jastuke stavila sutra na sunce da se dobro osuse. Mozes uvijek sve posuti baby puderom da neutralises miris.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.9.2015 15:05:31
bebaa
e ovako.... ima li iko provjeren recept za skidanje ove gencijane za ispiranje usta i grla.....2 kompleta postaljine,hlače,majce,pamučne pelene,peškirići...sve je otišlo u helać.....