unique -> RE: Beba povraca? (12.10.2010 21:19:22)
|
Pozdrav svim mama i bebicama, mi smo ovdje novi, iako vec dugo citamo vase savjete, evo tek se sad prvi put oglasavamo. Moj mali mish ima za koji dan 8 mjeseci, a do sad nikad nije povracao u mlazu, i kad je mali skroz bio znalo se desiti da bljucne ali do danas nikad u mlazu nije povratio. Danas nam se to desilo prvi put pa smo jako zabrinuti, ne znam sta bi moglo da bude, temp. nema, iako je danas nekakvim cudom 2 puta po 2-3 sata spavao, i kad je ustao bio je veseo i igrao se a onda kad sam ga krenula hraniti na prvi zalogaj je vec povratio sve od dorucka, i poslije u toku dana jos jednom i sad prije pola sata, zaspao i probudi se, ja ga uzmem u narucje i on opet povrati u mlazu. Sad sam se pravo zabrinula, stomacic mu izgleda nekako napuhan, kao da ne vari nista sto pojede iako je i kakio 2 puta normalno. Fakat ne znam sta se desava, da li smijem da mu skuham caj od sipka jer nema jos punih 8 mjeseci. Sta bih mogla jos da poduzmem??? Nista novo nije jeo, inace bih posumnjala na to prvo? On doji i uzme jos 1 ili 2 put dnevno flasicu zavisi koliko ima u sikama. Pomozite plssss....
|
|
|
|