Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sto bi se salila...obzirom da je frisko uradila jos je crveno pa malo vise strsi i nije ravnomjerno..ali vjerujem poslije izvjesnog vremena ce doci na svoje..zaista meni se ovo dopada
Bez obzira na crvenilo, pogledaj bona, ko taraba na tastaturi. Tek kad crvenilo prođe,cura je nahebala ko žuti.
meni isto nije tako loša ova na slici gore čak štaviše i ja mislim da kad ovo crvenilo i boja malo izblijede, biće ovo dobro..dobar je oblik
Meni je ovo prestrašno, platiš dvije stojanke i dobiješ rajfešlus. Sreća pa ima ovako lijepe okice da je malo izvade. A obrve joj uopšte nisu bile loše prije ovog. Ovo sam ljetos sliku skinula s fb, kozmetičarka se ponosi svojim radom.
Ova je pokusala japansku metodu koju sam i ja radila al joj je uzas, kozmeticarka ne zna svoj posao ocito!
meni isto nije tako loša ova na slici gore čak štaviše i ja mislim da kad ovo crvenilo i boja malo izblijede, biće ovo dobro..dobar je oblik
Moj savjet je dobro se raspitati kod koga cete raditi trajnu sminku, nikako se ne zaletjeti bez preporuka. Kao sto vidite, velika je razlika u radu amatera i profesionalca
nakon 5 mjeseci obrve su mi dosta izblijedile, mram ih podebljavati olovkom u zadnje vrijeem i ovih dana idem na korekciju. korekcija je 100 km. racunam da cu tako inace morati ici 2 puta godisnje. meni je masna koza pa nisam ni ocekivala da ce trajati godinu dana kako navode u reklamama. to je u nekim idealnim uslovima, ko ima idealnu kozu. obicno se radi 2 puta godisnje