Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene su nazvali iz Family+ čim su od mene dobili onu prvu prijavu na kojoj navodiš u kojoj bolnici se porađaš. Upozorili su me da Opća bolnica ima svoju proceduru za uzimanje matičnih ćelija koja uključuje i obavezan test na HIV, sifilis, hepatitis, CMV i još ponešto. To su njihova interna pravila.
Zeice, koliko unaprijed treba treba traziti materijal za pohranjivanje celija od family plusa? Ja sam u 7 mjesecu trudnoce i planiram akb to uraditi! Hvala
ono sto ja znam da je moja prijateljica koja se nedavno porodila morala proci tu bas komplikovanu proceduru za Opcu bolnicu. Morala je sve te nalaza uraditi prije i onda sa svim tim na komsiju. Dokotor koji ju je trebao poroditi rreako je ako porod krene prije nego bude komisija da nece biti problema da ce uzeti maticne . Na komisiju je uspijela dan prije poroda n akraju je skroz drugi dokotor porodio i ne znam sta bi bilo da nije stigla na komisiju - vjerovatno bi uzeli al eto. Njen muz kaze da je kad se poradjala morao jos svasta nesto potpisivati da je bas kompikovano bilo .... ne znam sto su toliko zakomplikovali al eto
Zeice, koliko unaprijed treba treba traziti materijal za pohranjivanje celija od family plusa? Ja sam u 7 mjesecu trudnoce i planiram akb to uraditi! Hvala
oni preporučuju dva mjeseca prije termina poroda da ih kontaktiraš i dogovoriš se oko uplate i preuzimanja seta za pohranjivanje ja sam ih kontaktirala kada sam ušla u 8. mjesec
oni preporučuju dva mjeseca prije termina poroda da ih kontaktiraš i dogovoriš se oko uplate i preuzimanja seta za pohranjivanje ja sam ih kontaktirala kada sam ušla u 8. mjesec
i ja sam isto tako na pocetku osmog...a procedura oko dobivanja onog paketica nije teska...vec eto ko oni to rekli da treba prije u slucaju ranijeg poroda
Ja sam mislila prvo na kredit pa sam se ovdje (http://raiffeisenbank.ba/bhs/menu/view/374) informisala posto u svom zivotu nisam nikad dizala kredit, a bankarske termine razumijem ko japanski jezik... i taman kad sam skontala da nista nisam skontala i odlucila da odem u prvu poslovnicu ove banke, stvar se promijenila i dobila sam lovu u kešu.
Moj savjet ti je ako ti nista nije jasno sa stranice, da lijepo odes u poslovnicu i dobijes najpouzdanije info!
Vila.vilica i Visnja hvala vam puno Samo mi je trebao putokaz do pravih informacija o kreditu,brosure sam vec procitala. Ja ne razmisljam treba li ih pohraniti ili ne,ja samo kontam kako da "izdrzim" to finansijski.Da sam bar bila upucenija kada sam trebala roditi Selenu,ali eto nije ni sada kasno
Da li neko zna razliku između ova dva paketa cryo save i cryo save +, jedan je za cc 300 eura skuplji. Kad sam pitala strucnog saradnika iz F.Plus rekao mi je da se neke bolesti ne mogu liječiti s ovim paketom jeftinijim (cryo save), vec navodno samo bolesti koje su povezane s krvlju??? Međutim kad čitam ovaj spisak bolesti, sve su povezane s krvlju. Nikako mi nije jasna razlika između skupljeg i jeftinijeg paketa?