Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 18.10.2009 10:55:55
LUNA4
ja nisam mrdla dalje od kreveta....nije da je nebi neko mm nije bas tip za eksperimentiranje
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 3.5.2010 20:40:22
titi
na duseku u po bjela dana , na plazi po noci i probudili jadne strance sto spavaju u vreci, na haubi motor mi sprzio dube sveki pravi rucak do ja i mm u kupatilu, mislim on se brije a ja perem NESTO na groblju, iza diskoteke( gdje se svi kriju) itd necu dalje
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 24.1.2011 14:25:49
Kaktus
negdje između skenderije i pošte poluizgorio tramvaj policijski sat vrijeme oko 23.00 a bila je 93 a dvoje zaljubljenih vode ljubav u drugom dijelu tramvaja koji nije izgorio i žrtvuju se ako bi ih uhvatili organi reda da im napišu prijavu što su vani a već je policijski sat !!!
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 24.1.2011 14:40:22
Dida79
IZVORNA PORUKA: Kaktus
negdje između skenderije i pošte poluizgorio tramvaj policijski sat vrijeme oko 23.00 a bila je 93 a dvoje zaljubljenih vode ljubav u drugom dijelu tramvaja koji nije izgorio i žrtvuju se ako bi ih uhvatili organi reda da im napišu prijavu što su vani a već je policijski sat !!!
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 24.1.2011 15:47:56
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: titi
na duseku u po bjela dana , na plazi po noci i probudili jadne strance sto spavaju u vreci, na haubi motor mi sprzio dube sveki pravi rucak do ja i mm u kupatilu, mislim on se brije a ja perem NESTO na groblju, iza diskoteke( gdje se svi kriju) itd necu dalje
ovo podebljano, golemo što bi moje lijepe Herke rekle, hahaha
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 4.4.2011 22:41:20
klemzi
Krevet
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 21.4.2011 0:20:52
mamica emica
Od svih mjesta koje smo probali najuzbudljivije nam je bilo na balkonu hotela na moru.Kasnije te godine javiše na vijestima kako je kod turista postao popularan sex na balkonima hotela. Kaže moj MM, e mora da je nas neko vidio
RE: Eksperiment-najneobicnije mjesto gdje ste... 13.9.2011 0:13:11
blend
hahahahahahhaha u Makarskoj u onom šetalištu mada više lići na šumu na klupi la mi na terasi udooo je bilo.....onda u stanu od njene tetke al smo se tada trzali stan pun svi spavaju a mi na terasi :D