pahuljica_a -> RE: TRI CARSKA ILI VIŠE? (27.3.2014 10:36:52)
|
IZVORNA PORUKA: ERI *** DRAGA pahuljica a [sm=bravo.gif] cestitam,i mene mnogo interesuje u vezi carskog reza sta i koliko,ja bi tek [sm=smiley1.gif] trece,prvu bebu sam rodila na cr i nakon tri dana umrla[sm=smiley19.gif] ,drugo isto na cr bogu hvala sve ok ,e stjela bi jos djece,svaki savjet bi mi dobro doso hvala[sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif] prije svega, izvinjavam se zbog kašnjenja odgovora... kao što si mogla i pročitati, ja sam već tri cr imala, a treći prije 4 i pol godine...iskrena da budem, od trećeg sam se nekako najlakše i najbrže oporavila..sad, da li je to zbog toga što sam već unaprijed znala šta me čeka, pa sam i psihički bila spremna na to, ili je u pitanju nešto drugo, ne znam, al mi je oporavak nakon trećeg najkraće trajao...tako da mislim da ni ti nemaš razloga da se brineš oko trećeg carskog, naravno, ako su ti prethodna dva dobro urađena i ako je prošlo dovoljno vremena od drugog cr, a preporučuje se razmak od dvije godine... u svakom slučaju sretno!
|
|
|
|