bebacha -> RE: Pomoc za Brkovic Eldina (20.3.2013 8:48:24)
|
IZVORNA PORUKA: Maya_K draga bebacha, hvala ti što si pokrenula ovu akciju. Taj momak je moj komšija i stvarno je pretužno to što se desilo, nedao Bog nikom da osvane na tom plakatu i da mu treba pola mil [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Svi smo u šoku, jer kao što i sama reče, do jučer je imao normalan život (taman se zaposlio), mislim i da čitav život crkneš radeći nemožeš skupiti toliko novaca, a kamoli što one trebaju u što kraćem roku [sm=smiley19.gif] Ja ću vidjeti u svojoj firmi da pokušam nešto skupiti od nas radnika, pa ću vidjeti i s direktorom da mu nešto uplati. Ako ikako mogu pomoći, samo recite, pretužno [sm=smiley19.gif] znaci znas ga i upoznata si sa svime njegovi roditelji su jako dobri prijatelji sa mojim svekrom i svekrom,svekar je ukljucen u sve to tako da sam upoznata sa svim bas juce sam sjedila sa roditeljima njegovim,boji bol i tuga u ocima a u isto vrijeme i neka nada.bas tesko ja cu uradit sve sto mognem na svojoj opstini a i ovdje,dok vidim koliko su zene zainteresivane hvala i tebi sto se trudis
|
|
|
|