Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja ako Bog da sutra idem gore, vec sam se cula sa zenom, pa cu vidjeti sta je najpotrebnije, pa cu vam javiti. Ja nemogu da vjerujem da se ovo dešava bilo gdje, nijedno dijete ne zasluzuje ovakav zivot, isplakala sam se ko kisna godina, moj Danin je kao on
Ja sam organizovala garderobicu za ovog djecaka jer su mi rekli da ni to nemaju, prijateljice i ja smo skupile dosta garderobe tako da toga ne treba vise. Iz udruzenja pomozi.ba su mi rekli da najvise treba hrane za dijete, i da sad skupljaju pare da im naprave bar kupatilo jer je to neophodno
ja nazalost nemogu prije vikenda nmam ni djete kome ostaviti a bibi nam kod babana,tako a moram cekati vikend i vec sam kupila hrane za djete jos da kupim mlijeko ,brasno ,i hemije ako Bog da
Ja sam danas bila kod njih. Ljudi to je tuga Božija, ljudi mi kažu da su naložili a unutra je i dalje jako hladno. Ja sam odnijela nesto malo hrane, garderobe, dali nesto para da se kupi ogrjeva. Istina, njima je najpotrebnija hrana za dječaka, vidjela sam da imaju hrpu petit keksa, tako da je mlijeko najpotrebnije.
Ja danas nosim 5 velikih kesa garderobe za djecaka, ima tu svega i za ovo vrijeme i za ljeto ia za dogodine da ima sta obuci :) Nakupovala sam dosta cokolina, keksolina i sl, ona velika pakovanja. Uzecu jos mlijeka. Ne znam ima li neko info za pelene, koji broj i treba li toga? Mozda ne bi bilo lose odnjeti i tutu ? Sta mislite?
po mojoj procjeni dijete nosi broj 4 pelene, a i meni je pala tuta na pamet, nebi bilo na odmet. ja sam zenu pitala treba li njoj sta od garderobe, kaze njoj najvise trebaju hlace, jer nema, fazon je u tome da sam ja deblja pa ako ima neko da nosi broj 38, a da ima viska da ponese. U principu ona jadna samo ponavlja da je hrana najpotrebnija za dijete.
po mojoj procjeni dijete nosi broj 4 pelene, a i meni je pala tuta na pamet, nebi bilo na odmet. ja sam zenu pitala treba li njoj sta od garderobe, kaze njoj najvise trebaju hlace, jer nema, fazon je u tome da sam ja deblja pa ako ima neko da nosi broj 38, a da ima viska da ponese. U principu ona jadna samo ponavlja da je hrana najpotrebnija za dijete.
Imam ja hlace 38, hvala ti sto si javila , odnjecu ja
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
... malena.
kada djeca smiju da sjede.dali kada se ona sama pocnu dizati i trazit ili kada navrsi odredjenu dob.mojoj je tek 4 mj i dize se tako da je u polusjedecem polozaju.mislim da je rano da sjedi.a vasa????
sa 4 (50%)
sa 5 (6%)
vise od 5 (29%)
komentar (15%)
Broj svih glasova: 66
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!