Meri29 -> RE: Bolan rast zubića naših beba (18.10.2010 15:52:13)
|
Moze, a i ne mora znaciti da su zubici u pitanju. Ja ti mogu samo reci nase iskustvo, Majda isto tako rano pocela da bali i da stavlja rukice u usta,nervozna i placljiva bila jedno vrijeme, sto joj inace nije uobicajena praksa, ja rekla eh evo zubici na pomolu, hajde da rijesimo i to. Kupila i ogrlicu od cilibara, pripremila gel i kapi, sve , sve, samo zuba nigdje. Prestala da bali, prestala da gura rukice u usta, prestala sa histerijom i nervozom, u igri izgubili ogrlicu i jos uvijek nigdje zubica. Ja i zaboravila na njih, podsjeti me neka forumasica kada se zali ili hvali. Sa 10 mjeseci je samo dobila temperaturu preko noci, ponovo pocela da place i da gura rukicu u usta, tada sam napipala zubic. Kupila novu ogrlicu, smirila joj se nervoza, da li je do cilibara ili ne nemam pojma, ali neka ga, meni lakse. Najbolje ces znati kada vidis da se bebi bijele desni tamo gdje ce biti zubici, ako ti ne da da joj pipnes meso ili da stavis rukicu u usta. Sve ostalo, barem kod mene, je pod [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|