niki83 -> RE: Bolna rast zubića naših beba (14.1.2010 18:21:21)
|
Stranica: << < Prethodna stranica 1 2 3 4 [5] Stranica: << < Prethodna stranica 1 2 3 4 [5] Idi na: Odaberi forumForum---------------------- [Zatrudnjivanje] - - Želimo novog člana - - Problemi sa zatrudnjivanjem - - Posvajanje djece - - Nadamo se zajedno [Trudnoća] - - Trudnoća i porod - - Šta mi treba za novorođenče? - - Porodilište - - Dvojke, trojke, četvorke - - Spontani pobačaj - - Ishrana trudnica - - Razgovori u očekivanju (djeteta) - - - - Imena - - Vježbanje [Beba] - - Novorođenče, beba - - - - Oprema za bebe - - - - Razvoj bebe - - - - Rodili smo! - - - - Zdravlje beba - - - - - - Alergija - - Nedonoščad - - Dojenje i dodavanje - - Uvođenje guste hrane - - Poslije porođaja - - Roditeljski razgovori [Dijete] - - Djeca - - Djeca s posebnim potrebama - - Od đačića do đaka - - Dječija oprema - - Odgoj - - Vrtić i čuvanje djeteta - - Ishrana djece - - Zgode i nezgode - - »Mrdajmo« zajedno [Partnerstvo] - - Vjenčanje, krštenje, godišnjice,… - - Porodica i partnerski odnosi - - Seksualnost - - Porodično zakonodavstvo - - Finansijske dileme roditeljstva - - U zagrljaju žalosti - - Očev forum [Porodični život] - - Izleti i godišnji odmori - - Napravimo zajedno - - Igre, brojalice, pjesmice - - Savjeti (za) domaćice - - Tehnika - - Kuhajmo zajedno - - Naša svakodnevica - - - - Knjiga, film i muzika - - - - Čestitke - - - - Graditeljstvo - - Zdravlje - - Mršavljenje - - Kućni ljubimci - - - - Poklanjanje malih životinja - - Od cvjetića do salatice - - Ljepota i moda [Zajednica RR] - - O portalu - - - - FAQ - - Humanitarnost - - Druženja, događaji - - Skupljanje - - Statistika RR - - Razgovori…o svemu i svačemu - - - - Zabava - - Nagradne igre IZVORNA PORUKA: marijanna pozdrav..evo moj nikola ima 3 ipo mjeseca,vec 3 dana ima malo povisenu temperaturu i vodila sam ga jucer doktoru kaže da su mu desni otecene i brzo ce zubići..stalno bali i sve stavlja u usta. pedijatrica mi je rekla da mu smijem dati panadol kad ga jako boli,a kupila sa mu i ogrlicu od jantara,u mo u ljekarni je 29km,pa nadam se da ce pomoci. i nama je 3,5 mjeseca i kao sto kazes bali i stavlja usta sto moze..ali nemamo temperaturu i nisam primjetila otecene desni..nabavili smo i calgel i tu ogrlicu, ali ne znam nisam bas primjetila neku promjenu..doduse navecer je skidam jer me bas strah da se ne povrijedi i ovako mislim da je smeta.. sta je sa ovim bebama danas, sve nesto zubici sa 3-4 mjeseca..ja sam mislila do 6 mjeseci necemo ni znati o tome..a eto..
|
|
|
|