Derya -> RE: Jaka bol u jajniku (10.4.2013 22:03:38)
|
IZVORNA PORUKA: lilly86 Pozdrav drage forumasice.... Trebam hitnu pomoc... Prije nego napisem problem, da kazem da zaista ne znam da li je moje pitanje bas za ovu temu, ali bar me uputite negdje.. Ovako, imala sam menstruaciju 14.03.2013..danas je vec 11 dan ciklusa...ali mene vec 2-3 dana razara bol u donjem dijelu stomaka, bas kao i menstruacijska...pocelo je sa bolom pri mokrenju,i to pred kraj mokrenja..zatim dan nakon toga je pocelo sa ovim bolovima koji me budi iz sna...21.03.2013.imala sam odnos, poslije toga su me snasle ove muke.tako da izbjegavam sex.odnos.., da napomenem da mm i ja vec dugo radimo na bebici, pa ja svaki mali simptom pripisujem trudnoci... citala sam puno o mom problemu na raznim forumima..mnogi ovaj problem pripisuju trudnoci,pocetku, naime kazu radi se o transferu ili da se plod poceo da gnijezdi u maternicu ... ne znam sta da mislim... Po opisu bih rekla da je neka jaca upala ili cak ciste, zato sto prije na pregled da ne mucis sebe s pitanjima..kao sto sam ja prije [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|