mala_pusla -> RE: Cijene cuvanja djece (3.3.2015 23:43:08)
|
Drage mame dugo ali bas dugo nisam bila na forumima ringeraja da ne slazem,ja mislim da ima 3-4 godine.Tako da vas pozdravljam sve.Ako mi post nije na pravom mjestu nek ga moderatori prebace.Naime trazim posao tete cuvalice.Imam iskustva.Idem na Pedagoski fakultet-predskolski odgoj a i sama sam majka sina od 5 godina inace meni je 25.godina.Radila sam u vrticu i cuvala sam jedno dijete dvije godine.Nisam mahalski tip zene i moj dan se svodi na brizi o djetetu i igri.Cuvala bi dijete u mom stanu da se moze igrati i rasti sa mojim djetetom koji je inace mirno i povuceno dijete.I to sto kazem u svojoj kuci ne mislim da ce se moje dijete igrati sa vasim a ja pred tv-om il kompjuterom,ne taman posla.Mislim ljudi koji budu htjeli uvjerit ce se u ovom sto pisem.Npr.dijete od 1-2 godine ucim na tutu,rijeci sve kroz igru,malo starije dijete 4,5...ucim slovima,brojevima,bojama,pripreme za predskolsko i skolu.Svi zainteresovani mogu me kontaktirati na E-mail:zimba232@hotmail.com da se dalje dogovorimo i licno upoznamo,da upoznate moj dom i moja dva ukucana:muza i dijete.Ja sam u Hrasnici,pa eto opstina Ilidza ako je ko zainteresiran.Unaprijed hvala....Znam koliko vam je bitna briga i sigurnost,jer i sama sam majka.
|
|
|
|