Mirkica -> RE: koliko novca trošite na dje�ju odjeću kupujete li markirano (29.8.2010 19:48:27)
|
IZVORNA PORUKA: MarinaDK IZVORNA PORUKA: jasmin Ja ne kupujem markirano sto zelim tako,nego jednostavno naidje val snizenja,robica bude bas povoljna i onda snizenje dobro iskoristim.Kupujem u H&M,next,mother care,city max,Debenhams,a naravno i ono sto mi se svidi u nekim drugim radnjama koje nisu `markirane`.Bitno mi je da je roba kvalitetna,a najljepsa robica mi je u H&M. Markirano??Sta znam kupujem najcesce u H&M,Exitu, Name it. sad jeli to neka opasna marka ne vjerujem, meni je vaznije da to sto kupim da je udobno i kvalitteno, a sad ako je neka marka nemora znaciti da je i udobno... Imamo jednu prodavnicu ovdje i za moj pojam je nenormalno skupa, mislim nije do para ali vise volim kupiti neku igracku, jer znam vise ce ga obradovati nego neka majica koju ce nositi mjesec dana... ja sam za mog sina kupial do 8 mjeseci stavrno svega i svacega , nema marke koje nema (posebno ove djecije , ne znam ni kako se koaj zove topolino. nick itd) , a neko spomenu C&A iskreno nema bolje robice za bebe od CA ja neki dan otisla svega se nakupovala prelijepo i kavlitetno a nista posebno skupo, kupila sma dosta i Esprit a to iz razloga jer odem u jedno mejsto ima lager od Esprit i od svih marki koje meni se cini postoje stavrno selo je san svih zena hahhahahah i tu sam kupila malcu od Esprit i S.Olliver dosta a zasto ne bi kad je ured sve po 5 eura, ma ja se razletila kao luda hhahahhhaha. Pretjerivanje ne volim niti to nesto skupo previse , bolje ej dijete odvesti negdje nego bacati pare na garderobu ali ima ona jedna poslovica "koza lipsaje a rep dize" to je ono nek se samo vidi ima takvih dosta.
|
|
|
|