Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i behmen na svijet donijela djecaka! 28.11.2008 17:09:33
mynxlee
Evo mene sa jos jednom lijepom vijescu. Kako bliski izvori Behmen javljaju, draga nasa Behmen je jucer ujutro rodila zdravog djecaka. Poranio malisa! Sretnim roditeljima od srca iskrene cestitke. Cmok!
Anketa
Dali sumnjate ko nam postavlja ankete Hanady RR
Zanima me, da li sumnjate tko nam postavlja ankete koje su daleko od onoga za što ovaj forum prvenstveno služi. Ako je vaš odgovor da molila bih vas da navedete ime forumašice u koju sumnjate naravno ne obavezno...već ako to želite:)))
Da (42%)
Ne (10%)
mislim da nije jedna osoba u pitanju (8%)
uopšte ne mislim tko je postavio anketu, samo na nju odgovorim (40%)
Broj svih glasova: 122
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!