Emina* -> RE: emocije i hormoni (plakanje) (27.1.2008 22:07:16)
|
Heheeheh, draga Cvrle..... Naravno da je normalno.... Kad sam ucila o hormonima trudnoce, vjeruj mi ne zelis ni da znas koja je to kolicina koja pocne da se izlucuje tokom citavih 9 mjeseci... Pa to ti je,kako nama prof. rece "Simptomi trudnoce = 19 X simptomi PMS-a" , pa ti sada gledaj kako to izgleda. I ja bih, u jednom trenutku, toliko se smijala od tolike neke srece koja me obuzme na koji trenutak,ali iste sekunde mi suze navru na oci.... U trudnoci kako kazu, i ono sto nije normalno postaje normalno, zato se ti nista ne brini, i nemoj da sikiras svog MM,jer vjeruj mi da oni nemaju pojma sta ce sa sobom kad ti tako nesto radis... Pa ni oni ne znaju da li da se smiju ili da placu.. Ne znam jesil negdje procitala, ali sam napisala da sam neki dan isla sa MM da setam, i vidjela da je neko odlozio smece na drvece.. Ja sam tako ruknula da placem, ja to tebi ne mogu da opisem.. Suze same lijevale, a ja "Jadno drvece"... MM je umro od smijeha....... I samoj meni je to sada smijesno, ali u tom trenutku,kao da mi je neko bubrege izvadio... hihihih No sikiriki.......
|
|
|
|