Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 16.3.2013 14:53:35
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: ladyblue
ja sam žrtvovala:
- 4 epizode uvoda u anatomiju - 4 epizode Kućanica - sav posao od ove semice (na radnom mjestu) me čeka sljedeće - posvađala se sa Vajtom - kuća mi je demolirana - sav veš prljav
ima da poginem ovaj vikend i sljedeće sedmice da sve stignem
Ali Neum je "legao"
Ihh ako ćemo tako onda: - mami nisam snimala niti Silu niti Karadaye, o Sulejmanu da ne pričam, - farma na FB mi crnula do sada tri puta - ne pitaj još igram farmu (u stvari to je jedino što igram na FB) - nisam gledala dnevnik pet dana, a sinoć mi bubnjalo u glavi i sve što su pričali ne čuh, -ne odvedoh dijete dva puta na ples, - a na poslu nisam baš podbacila - čak sam po izvještaju imala najbolju heftu po učinku (šteta što ne plaćaju po učinku)
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 16.3.2013 21:44:12
dandi84
Sopstvene oči sam zrtvovala...Bolile su me jer sam na poslu po 8 sati za racunarom i kad dođem kući jos 8 na rr i malo odspavam i tako sve u krug...Dosta je bilo...
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 16.3.2013 21:47:11
Anoniman
San, nekoliko sex partija, muza, djecu, oci, kosti, ruckove na kasiku, bijele milke svaki dan po jednu, druzenje sa meni dragom osobom...a o stanu i rusvaju po njemu da ne pricam.
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 17.3.2013 0:23:59
veeseelaa
ja sam tipkala uglavnom dok bijah na poslu, od kuće slabo, kad sam doma nemam baš vremena za net a šta sam "žrtvovala" na poslu budem vidjela u pon na referisanju. možda 10-20% od LD-a
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 17.3.2013 0:24:51
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
San, nekoliko sex partija, muza, djecu, oci, kosti, ruckove na kasiku, bijele milke svaki dan po jednu, druzenje sa meni dragom osobom...a o stanu i rusvaju po njemu da ne pricam.