|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi sa tenom u trudnoci
29.1.2011 4:09:26   
AnaStar
help, help, help.... Bila sam u solarijum 5 minuta, nisam imala predstavu da sam trudna... nekoliko dana nakon zaceca! koliko to moze biti stetno, da li neko mozda zna da mi kaze.... unapred tnx

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 26
29.1.2011 16:05:58   
animagical
pozdrav :) najbolje pitaj ginekologa, ali ja mislim da sam negdje citala da je stetno pregrijavanje a ne sam solarij po sebi. uglavnom u tako malo trudnoci, ide se na sve ili nista, da je nesto smetalo vjerujem da bi odmah prokrvarila, tako da je najbolje da se smiris i javis ginekologu. sve najboljeuser posted image

(odgovor članu AnaStar)
Neposredna veza do poruke: 27
30.1.2011 9:39:45   
palachinken
Nemoj paničit, to ti šteti bebi :)
Najvjerovatnije je sve u redu, kao sto rece u postu iznad, da je sta, prokrvarila bi odmah.
Pa sta sve zene, prva ja, rade dok ne znaju da su trudne, koliko sam lijekova popila, od aspirina, analgina do sumameda, isto neki narkomačnina teški.
Ležala u kadi vrele vode, farbala cijevi radijatora, uradila predbajramsku generalku kuće, teglila kesurine na 4. pješke, imala najnormalnije  spolne odnose, čak išla na masažu jer su me leđa 'ušćakla' pa me tako pošteno izdrmali i izmijesili.
E kad sam ugledala onu drugu crticu na testu, počela sam paničit jer je sve ovo gore zabranjeno/nepreporučljivo u ranoj trudnoći. Ali, Bogu hvala, sve je u redu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28
10.2.2011 17:02:36   
entinte
ne znam da li je neko imao slican problem ali meni su se pojavile neke tamne nazovimo ih fleke po bradi zapravo od krajeva usana prema dole. Ne boli, ne svrbi i ne siri se ali me nervira, primjetila sam da se peruta jer je to podrucje jako suho. Ako je neko imao slican problem molim da mi odgovori sta se moze koristiti da se to otkloni.

Pozzzz 

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29
14.4.2011 0:37:45   
docc
IZVORNA PORUKA: entinte

ne znam da li je neko imao slican problem ali meni su se pojavile neke tamne nazovimo ih fleke po bradi zapravo od krajeva usana prema dole. Ne boli, ne svrbi i ne siri se ali me nervira, primjetila sam da se peruta jer je to podrucje jako suho. Ako je neko imao slican problem molim da mi odgovori sta se moze koristiti da se to otkloni.

Pozzzz 

Draga entinte, ukoliko su tvoje fleke malo ovalnijeg oblika, i vise kao smedje- crvene i pomalo se po povrsini ljuste - mislim da imas neki vid pitirijaze, sto bi znacilo da ti je imuni sistem oslabio... uzrok tog javljanja bi bio ukoliko si obrisala lice ne cistim peskirom npr. ili necim sto ti je duze vremena stojalo medju stvarima... uglavnom bilo kakav materijal koji duze vremena stoji i ne koristimo ga, sadrzi na sebi posebne viruse, koji mogu preko koze i uz oslabljen imuni sistem uzrokovati neke kozne promjene...Flekice se obicno javljaju po tijelu, po licu koliko se sjecam su rijetke... Je li ti to samo na licu ili imas na tijelu negdje? Ukoliko sam upravu, onda  nije nista strasno, samo malo dosadno, jer treba 8 sedmica da prestane potpuno... malo kalcija i krema bepanthen( takodje izbjegavaj ceskanje-pogotovu jer ti je na licu, pa bi moglo uzrokovati manje oziljke, a to jel ne zelis sigurna sam!), redovno koristenje frisko opranih tkanina, bi trebali sve rijesiti, al opet bi trebala da se posavjetujes sa ljekarom!user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *