jasmin -> RE: Koliko vam je godina? (16.10.2012 21:58:43)
|
Jedan mladi Sarajlija suočio se sa neobičnim problemom. Kazujući da nema prijatelja dovoljno povjerljivog “ko to ne bi izbrbljao dalje”, na popularni lokalni internet forum postavio je sljedeću poruku: …Prije stupanja u brak bili smo u vezi oko 14 mjeseci i ono u vezi ko vezi nikad nije bilo dovoljno vremena provedenog zajedno uvijek je falilo jos i jos … Prije nekih 5 mjeseci smo se vjenčali počeli zajednički život. Ona je stvarno super žena, volim je tobe jarabi ko Boga … u te zajedničke maltene 2 godine, nikad se posvađali nismo nikad nista ružno jedno drugom nismo rekli … Ali odkako smo u braku ona ne silazi sa mene. U svakom smislu! Ja sam se za 5 mjeseci udebljo 15 kila, ja ne mogu maknut nigdje ne da mi se pomaknut!!! Dođemo s posla ona visi na meni, vikendom sto malo gdje odemo izađemo opet visi na meni non stop ja se ne mogu pomaknut. Ja ne mogu ručati kako treba ona neće jesti ali ce mi sjediti u krilu dok ja jedem. Ja “stravu” moram saljevat koliko sam zamalo saobraćajki imao jer me ona gnjavi dok vozim pipka štipa. Ne znam sta da radim ne znam kako da joj to suptilno pokušam objasniti da me popusti malo, bojim se povrijedit ću je, jer je jedno veliko djete. Stvarno imamo super život zdravi smo radimo oboje ne fali nam nista nikakvih problema ali ovo me zadnjih dana razvali. Probudim se u pola noći sav neshto “treperim”. Je li imao ko sličnih problema da podjeli kakav savjet…
|
|
|
|