Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 10:33:36
Maya_K
Za 3 dana pune 33 godine
_____________________________ Eman 24.11.2009 Elvin 08.03.2014 Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 12:50:45
palachinken
Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina...
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:04:38
Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:06:05
palachinken
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁 Ne četuj!
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:08:45
Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁 Ne četuj!
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:09:11
vjestica
OT! oho vam se !
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:09:36
palachinken
IZVORNA PORUKA: vjestica OT! oho vam se ! Odoh ja po vazelin do apoteke
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:29:46
minie
Ja 28, MM jos malo 32 R 4 god i skoro 5 mj, i jedno u pupi koje ce aBd uljepsati nase zivote za 2 mjeseca.
_____________________________ Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:38:23
EEDITH
puno ........... a za mm nije niko ni pitao
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:46:31
koka i po
IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... i ja ovako
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:55:16
EEDITH
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... i ja ovako neću da odrastem
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:57:12
koka i po
lalalaaaa
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake